EUROLYGA 2023

„Wolves“ komandos naujokas J. Tayloras atvyko į Lietuvą: „Nauja patirtis“

Prieš Kalėdas sudrebinęs šalies krepšinio pasaulį savo prisijungimu prie „Wolves“ krepšinio komandos Jeffery Tayloras atvyko į Lietuvą ir yra pasiruošęs atversti naują savo karjeros lapą.

 J.Tayloras atvyko į Lietuvą.<br> Klubo nuotr.
 J.Tayloras atvyko į Lietuvą.<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2022, 9:13 PM, atnaujinta Dec 27, 2022, 9:16 PM

Septynerius metus karališkajame Madrido „Real“ praleidęs 33 metų 201 cm ūgio puolėjas palaikė formą treniruodamasis su savo gimtojo Noršiopingo (Švedija) miesto „Dolphins“ ekipa ir laukia susitikimo su „Wolves“ komandos žaidėjais bei treneriais.

„Bus smagu. Man čia – nauja patirtis. Neteko čia gyventi, buvau keletą sykių Kaune su savo ankstesne komanda. Tai bus nauja galimybė žaisti krepšinį. Nekantriai to laukiu“, – tik išlipęs iš lėktuvo Vilniuje sakė J.Tayloras.

Pasak jo, Lietuva yra gilias krepšinio tradicijas turinti šalis, todėl jis džiaugiasi savo pasirinkimu tęsti karjerą naujame „Wolves“ krepšinio klube.

„Žinau, kad tai naujas klubas, siekiantis aukštų tikslų. Džiaugiuosi, kad būsiu to dalimi ir laukiu šios kelionės pradžios. Krepšinis Lietuvoje yra labai svarbus, turintis puikią istoriją, daug juo besidominčių žmonių.

Gerai žinau Arvydą Sabonį, taip pat man teko daug metų žaisti kartu su puikiu krepšininku Jonu Mačiuliu, todėl žinau, kokia puikios krepšinio tradicijos čia yra“, – kalbėjo „Wolves“ naujokas.

Karjeros „Real“ klube metu J.Tayloras fiksavo vidutinę 5,9 pelnytų taškų ir 1,7 atkovoto kamuolio statistiką per 16,5 minutės Ispanijos ACB čempionate, o Eurolygoje per 17 minučių vidutiniškai įmetė po 4,7 taško ir atkovojo po 1,8 kamuolio.

Su šiuo klubu jis keturis kartus tapo ACB čempionu ir tiek pat kartų laimėjo Ispanijos supertaurę, tris sykius iškovojo Karaliaus taurę, sykį triumfavo Eurolygoje ir FIBA Tarpžemyninės taurės turnyre.

Artimiausias rungtynes „Wolves“ komanda žais gruodžio 28 d., trečiadienį, kai savo žiūrovų akivaizdoje LKL čempionate susitiks su Panevėžio „Lietkabeliu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.