EUROLYGA 2023

NBA vos neįsiplieskė masinės muštynės – smūgis į galvą ir trys diskvalifikacinės pražangos

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Detroite vykusiose rungtynėse netrūko aistrų. „Detroit Pistons“ (9/28) 121:101 namuose pranoko „Orlando Magic“ (13/23) krepšininkus. Tiek viena, tiek ir kita komanda antrajame kėlinyje neišvengė nemalonumų.

Detroite netrūko aistrų.<br>Stopkadras.
Detroite netrūko aistrų.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2022, 8:36 AM, atnaujinta Dec 29, 2022, 8:37 AM

Likus žaisti 33 sek. iki ketvirčio pabaigos „Magic“ vokietis Moritzas Wagneris kovodamas dėl kamuolio stumtelėjo Killianą Hayesą, o pastarasis nuskriejo į savo komandos atsarginių žaidėjų suolą.

Šis epizodas įšaukė neramumus – netrukus „Pistons“ žaidėjas Hamidou Diallo keršydamas už komandos draugą pastūmė M.Wagnerį, o šis atsitrenkė į kitą Detoito klubo žaidėją.

Į nedidelį plotą šalia „Detroit Pistons“ atsarginių žaidėjų suolo suplūdo abiejų komandų krepšininkų minia, o viską „vainikavo“ K.Hayeso smūgis jį kiek anksčiau stumtelėjusiam vokiečiui į pakaušį.

Laimei, rimtesnių masinių muštynių išvengti pavyko – peštukai buvo išskirti, o M.Wagneris, H.Diallo ir K.Hayesas sulaukė diskvalifikacinių pražangų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.