EUROLYGA 2023

Žinia „Žalgiriui“: „Fenerbahce“ klubui į akį krito Kauno ekipos lyderis K. Evansas

Su aštuoniomis pergalėmis ir aštuoniais pralaimėjimais Eurolygoje žygiuojantis Kauno „Žalgiris“ jau netrukus užbaigs pirmąjį šio turnyro ratą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai tą padarys ketvirtadienį, kai namuose priims Stambulo „Fenerbahce“ (10/6) krepšininkus.

K.Evansas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Evansas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2023, 11:31 AM

Tiek Lietuvos, tiek ir Turkijos klubas dar turi galimybę pasistiprinti iš kitų Eurolygos komandų, nes iki 18-ojo turo pradžios yra galimi tiesioginiai perėjimai tarp turnyre rungtyniaujančių ekipų.

Pirmadienį papildomas kalbas savo tviteryje pakurstė Italijos žurnalistas Matteo Adreani, kuris teigė, kad „Žalgiryje“ spindintis Keenanas Evansas atkreipė ketvirtadienį į Kauną atvyksiančios „Fenerbahce“ dėmesį.

Pasak žurnalisto, „Fenerbache“ prioritetas yra NBA neįsitvirtinantis Tyleris Dorsey, tačiau kiek anksčiau buvo pranešta, kad šis krepšininkas nežada grįžti į Europą.

„Nesulaukus T.Dorsey atsakymo, alternatyva tam gali tapti Jaleenas Smithas ir Darylas Maconas. Yra susidomėjimas ir dėl Evanso (K.Evanso – red.), tačiau tai yra praktiškai neįmanoma“, – rašė italas.

K.Evansas šiame Eurolygos sezone yra tikras „Žalgirio“ lyderis – jis per rungtynes vidutiniškai įmeta po 16,8 taško, atlieka po 3,9 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 18,4 naudingumo balo.

Į Kauną atvyksiantys Dimitrio Itoudžio auklėtiniai sieks nutraukti keturių iš eilės pralaimėjimų seriją Eurolygoje.

„Žalgirio“ ir „Fenerbahce“ akistata vyks ketvirtadienį, 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.