EUROLYGA 2023

Lygioje vietoje susižeidęs Jono Valančiūno bendraklubis nuo krepšinio ilsėsis ilgai

„New Orleans Pelicans“ ekipa artimiausiose dešimtyje NBA mačų versis be vieno iš savo lyderių. Rungtynėse su „Philadelphia 76ers“ traumą patyrė jaunasis Zionas Williamsonas. Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad krepšininkas stipriai pasitempė šlaunies raumenį ir iškrito iš rikiuotės ilgam.

Jonas Valančiūnas ir Zionas Williamsonas.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Jonas Valančiūnas ir Zionas Williamsonas.<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 4, 2023, 9:54 AM

Pradžioje kalbėta, kad Z.Williamsonas nežais tris savaites, tačiau galiausiai medikai konstatavo, kad tik po trijų savaičių, įvertinę žaidėjo traumos gijimo pobūdį, galės atsakyti, kada į aikštę vėl galės išbėgti Naujojo Orleano vienas iš lyderių.

„Pelicans“ teks mąstyti, kaip dėlioti dvikovoms sudėtį: mat komandoje traumuoti ir daugiau kaip mėnesį žaisti negalės Brandonas Ingramas ir sveikatos problemų turintis Larry Nance’as.

22-ejų puolėjas traumą patyrė sausio 2-ąją mače su „76ers“. Likus žaisti 37 sek. iki trečiojo kėlinio pabaigos krepšininkas sugriebė atšokusį kamuolį ir vedėsi jį bėgdamas į priekį, tačiau jau varžovų pusėje staigiai atidavė perdavimą ir susigriebė už šlaunies.

Naujojo Orleano ekipa rungtynes pralaimėjo 111:120

Jono Valančiūno bendraklubis šį sezoną per 33 minutes renka po 26 taškus, 7 atkovotus kamuolius ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Visą praėjusį sezoną dėl traumos praleidęs Z.Williamsonas šiame sezone sužaidė 29 iš 37 komandos mačų.

Naujojo Orleano klubas šiame sezone kovoja įspūdingai, laimėjęs 23 mačus ir nusileidęs 14 kartų – Vakarų konferencijoje jis žengia trečioje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.