EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo „Gargždams“ M. Kiltinavičius įsivėlė į konfliktą su varžovų atstovu: „Kaimų kaimas“

Po pralaimėjimo „Gargždams“ M. Kiltinavičius įsivėlė į konfliktą su varžovų atstovu: „Kaimų kaimas“Prienų „Labas GAS“ ekipa Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) toliau lieka be pergalių. Pirmadienį Mariaus Kiltinavičiaus auklėtiniai po atkaklios kovos 71:74 nusileido „Gargždų“ krepšininkams, kuriems tai buvo antrasis laimėjimas šiame LKL sezone.

M.Kiltinavičius.<br>Stopkadras.
M.Kiltinavičius.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 10, 2023, 12:03 AM

Pasibaigus dvikovai vyriausiasis Prienų ekipos treneris M.Kiltinavičius Palangos arenoje įsivėlė į konfliktą su vienu iš „Gargždų“ ekipos atstovu.

Spaudos konferencijoje treneris plačiau pakomentavo šią situaciją.

„Supraskite, kai ant tavęs lipa visų rungtynių metu – lipa, lipa, lipa, lipa ir tu matai, kad ten oficialus asmuo lipa. Aš nežinau, kas ten per žmogus, su kuriuo aš ten konfliktavau, sakė, kad kažkas iš administracijos, bet tas lygis, kurį tu demonstruoji rungtynių metu, yra kaimų kaimas.

Rungtynių metu tu lipi, lipi, o kai dar tokia rungtynių pabaiga tu toliau lipi, tai ko tu tikiesi? Žodžiu, kaimas kryžkelėje rimtas“, – teigė M.Kiltinavičius.

Krepšinio specialistas po rungtynių taip pat turėjo kritikos ir akistatos teisėjams.

„Didžiuojuosi vyrais, kad sunkiausiais momentais nepasidavėme, kovojome iki galo ir tik trys berniokai su švilpukais neleido normaliai išsiaiškinti, kas yra kas“, – pridūrė „Labas GAS“ treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?