EUROLYGA 2023

Belgrado „Partizan“ krepšininkus Kaune pasitiks pilna „Žalgirio“ arena

Kauno „Žalgirio“ komandos aistruoliai ir toliau gerina „Žalgirio“ arenos lankomumo rekordus – visiškai išparduotoje arenoje daugkartiniai Lietuvos čempionai žais jau dešimtas Eurolygos rungtynes iš eilės.

Belgrado „Partizan“ krepšininkus Kaune pasitiks pilna „Žalgirio“ arena<br>M.Patašiaus nuotr.
Belgrado „Partizan“ krepšininkus Kaune pasitiks pilna „Žalgirio“ arena<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Jan 13, 2023, 1:11 PM

Likus kiek daugiau nei dviem savaitėms, „Žalgirio“ gerbėjai iššlavė visus bilietus į vasario 3 dieną Nemuno saloje vyksiantį susitikimą su Belgrado „Partizan“.

Laisvų bilietų jau kurį laiką nėra ir į sausio 20 dienos dvikovą su kita Belgrado komanda – „Crvena Zvezda“, o bilietai į kitas Eurolygos namų rungtynes taip pat sparčiai tirpsta. Artimiausios Eurolygos namų rungtynės, į kurias dar yra laisvų bilietų, vyks vasario 10 d., kai į Kauną atvyks lietuviškoji Vitorijos „Baskonia“.

Kol kas kauniečiai ir miesto svečiai į Eurolygos rungtynes bilietus šluoja neįtikėtinais tempais –„Žalgirio“ arena pilna nebuvo tik pirmosiose sezono rungtynėse su Bolonijos „Virtus“ komanda.

„Žalgirio“ areną neseniai aplankė 150-tūkstantasis krepšinio aistruolis, o vienoje iš artimiausių dvikovų bus laukiama ir 200-tūkstantojo žiūrovo, kurio lauks ypatingas prizas.

Kovą į Kauną dar atvyks Vilerbano ASVEL ir Pirėjo „Olympiacos“, o mėnesio pabaigoje per dvigubą Eurolygos savaitę „Žalgirio“ arenoje viešės „AS Monaco“ ir „Valencia“.

Paskutines Eurolygos reguliariojo sezono namų rungtynes kauniečiai „Žalgirio“ arenoje žais balandžio 6 d., kai į Lietuvą atvyks Tel Avivo „Maccabi“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.