EUROLYGA 2023

E. Atamano ir vėl neįveikęs Šaras sveikino varžovus bei vardino „Barcelona“ problemas

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ (12/7) ekipa ir vėl neperkando Eurolygos čempionų riešuto. Penktadienį Šaro auklėtiniai namuose 80:75 krito po Ergino Atamano treniruojamos Stambulo „Anadolu Efes“ (10/9) komandos kojomis.

Š.Jasikevičius.<br>barcabasquet.com nuotr.
Š.Jasikevičius.<br>barcabasquet.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2023, 11:39 AM

Tai buvo antrasis Šaro auklėtinių pralaimėjimas Turkijos milžinui iš eilės. Pirmąją tarpusavio dvikovą Stambule „Anadolu Efes“ laimėjo 96:86.

Šį kartą Katalonijos sostinėje svečiai ėmė pirmauti nuo pirmųjų rungtynių minučių ir neleido „Barcelona“ krepšininkams į priekį išsiveržti nė karto.

Po patirto pralaimėjimo Š.Jasikevičius nulenkė galvą prieš geriau žaidusius varžovus.

„Negalime žaisti šitaip. Nežaidėme kaip komanda nei puolime, nei gynyboje. Jie dėl kažkurių priežasčių buvo už mus greitesni, mes nuolat palikdavome jų gynėjams atstumą, kuriuo jie pasinaudodavo. Mes parodėme reakciją, parodėme, kad galime žaisti su visais, kas yra akivaizdu. Tačiau tam, kad laimėtume rungtynes, turime gerai žaisti 40 minučių.

Sveikinimai E.Atamanui ir „Anadolu Efes“. Manau, kad per 40 minučių jie buvo geresnė komanda. „Barcelona“ ir „Anadolu Efes“ akistatos yra svarbios rungtynės Eurolygos kalendoriuje. Manau, kad mes neatėjome su tinkamu charakteriu ir fiziškumu, o už tai turėjome sumokėti savo kaina.

Nesidalinome kamuoliu, nekovojome vienas už kitą, o bandėme problemas spręsti pavieniui. Ketvirtajame kėlinyje sureagavome gerai, bet varžovai nusipelnė šios pergalės“, – kalbėjo Šaras.

Nuo to laiko, kai Š.Jasikevičius persikėlė į „Barcelona“ ekipą, Katalonijos klubas per septynerias rungtynes „Anadolu Efes“ įveikė vos du kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.