EUROLYGA 2023

Lietuvos esporto rinktinė stos į kovą virtualioje erdvėje startuojančiame eFIBA turnyre

Aktyviai praėjusiuose FIBA organizuojamuose esporto turnyruose dalyvavusi Lietuvos rinktinė ir toliau tęs pasirodymą – jau sausio 22 d. lietuviai pradės kovas eFIBA Season 1 turnyre kartu su kitomis Europos ir pasaulio šalimis.

Lietuvos eSporto komanda.<br>LKF nuotr.
Lietuvos eSporto komanda.<br>LKF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 14, 2023, 2:12 PM, atnaujinta Jan 14, 2023, 2:15 PM

NBA 2K23 žaidimo virtualioje erdvėje vyksiančiame turnyre lietuviai rungtyniaus Europos konferencijoje, kur savo grupėje susikaus su Ispanija, Portugalija, Vokietija, Kipru ir Belgija. Į pusfinalį pateks po dvi geriausias savo grupės komandas, o finale paaiškės geriausios Europos konferencijos komandos vardas.

Lietuvos rinktinės garbę gins 6 žaidėjai – Ignas Vaitiekus (Professxr2K), Svajūnas Tamašauskas (Svai2ka), Mindaugas Norvilas (iMindee-), Karolis Žebrauskas (Strawberrywalnut), Vytautas Kvederavičius (Vytautas661) ir Ernandas Kožukauskas (Ernis2K).

Lietuviai kovas turnyre pradeda sausio 22 d. 13:00 val. maču su Portugalija, vėliau lauks rungtynės su Ispanija (13:45 val.), Vokietija (14:30 val.), Belgija (18:00 val.) ir Kipru (19:45 val.). Finalinis turnyro etapas vyks sausio 25 d.

Detalią turnyro informaciją galite rasti čia. Turnyro kovas tiesiogiai stebėti galėsite FIBA YouTube ir Twitch kanaluose.

Virtualių kovų metu kiekvienas virtualus žaidėjas yra valdomas tikro žmogaus sėdinčio už ekrano ir priimančio sprendimus krepšinio aikštelėje.

eFIBA Season 1 turnyre dalyvauja 30 šalių, suskirstytų į konferencijas – Europos, Azijos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Afrikos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.