EUROLYGA 2023

L. Dončičius įvardijo savo mėgstamiausias Eurolygos komandas: penktadienį palaikys „Žalgirio“ varžovus

Slovėnijos supertalentas Luka Dončičius, anksčiau pareiškęs, kad žiūri daugiau Eurolygos nei NBA rungtynių, dar kartą prabilo apie svarbiausią Europos klubinio krepšinio turnyrą.

Luka Dončičius.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Luka Dončičius.<br>ZUMA Press/Scanpix nuotr.
Luka Dončičius ir Jonas Valančiūnas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Luka Dončičius ir Jonas Valančiūnas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 16, 2023, 1:02 PM, atnaujinta Jan 16, 2023, 2:15 PM

Po pralaimėjimo „Portland Trail Blazers“ ekipai dėl čiurnos skausmų šiose rungtynėse nežaidęs 23-ejų „Dallas Mavericks“ lyderis nurodė savo mėgstamiausias Eurolygos komandas.

„Nežinau, ar aš ko nors išmokstu. Tiesiog stebiu rungtynes. Daugiausia Madrido „Real“ ir „Crvena zvezda“, – spaudos konferencijoje kalbėjo L.Dončičius. – Tai padeda mokytis komandinio krepšinio. Visada sakau, kad ten yra kiek kitokios taisyklės.

Dauguma atvejų Eurolygoje negali žaisti taip pat kaip NBA. Man tiesiog patinka tai stebėti“, – apie šių turnyrų skirtumus pridūrė jis.

2017–2018 m. sezono metu tuomet 19-metis slovėnų krepšinio vunderkindas rungtyniaudamas Madrido „Real“ klube triuškino visus savo varžovus, laimėjo Eurolygą, buvo pripažintas naudingiausiu reguliariojo sezono žaidėju bei naudingiausiu finalo ketverto žaidėju ir pateko į pirmą simbolinį geriausių Eurolygos žaidėjų penketą.

Viena L.Dončičiaus palaikomų komandų – Belgrado „Crvena zvezda“ – penktadienį 21 val. Kaune susitiks su Kazio Maksvyčio treniruojamu „Žalgiriu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.