EUROLYGA 2023

Išvarytas ir Prienams pralaimėjęs „Lietkabelio“ treneris N. Čanakas širdo: „Tai didžiausia gėda sezone“

Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) savęs pastaruoju metu nerandantis Panevėžio „Lietkabelis“ šeštadienį patyrė netikėtą pralaimėjimą. savo aikštėje kovoję Nenado Čanako auklėtiniai kovojo su dar nė karto per 16 mačų LKL nelaimėjusiu Prienų „Labas GAS“. Mariaus Kiltinavičiaus auklėtiniai pirmąją sezono pergalę netikėtai nuskynė svečiuose būtent prieį „Lietkabelį“ 86:74 (28:15, 15:18, 22:19, 21:22).

N.Čanakas.
N.Čanakas.
Nenadas Čanakas
Nenadas Čanakas
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 28, 2023, 9:23 PM

„Sveikinimai Prienams su jų pirmąja pergale, jie to nusipelnė. Jie žaidė daug geriau už mus. Rungtynės mums buvo gėdingos tiek man, tiek ir žaidėjams.

Negaliu apie tai nepasakyti ir neturime priežasčių slėpti nusivylimo. Tai tikrai didžiausia gėda šiame sezone, gal ir per visus penkerius mano metus čia“, – teigė Panevėžio trenerisa N. Čanakas.

Kalbėdamas,. kas nepasisekė komandai, strategas buvo atviras: „Viskas buvo blogai. Neatėjome į rungtynes, buvome visiškai nemotyvuoti, nesusiėmę.

Šiandien mano žaidėjams viskas atrodė svarbiau už krepšinį. Varžovai buvo ženkliai geresni. Atsiprašau, bet nežinau, ką pasakyti, tragiškos rungtynės“.

Rungtynių pabaigoje N.Čanakas gavo antrąją techninę pražangą:“Nenoriu kalbėti apie teisėjus. Turiu savo nuomonę, jei ją išsakysiu – būsiu nubaustas. Bet žinau, kad teisėjai nebuvo ta priežastis, kodėl mes pralaimėjome“.

„Esu be galo laimingas. Mūsų vyrai tikrai nusipelnė tos pergalės – žinau, kiek visi dirba, kiek stengiasi.

Žinau, kaip vienas kitą žaidėjai palaiko ekipoje, kaip bendrauja su treneriais, – tikino Prienų strategas M.Kiltinavičius. – Mes visada žiūrime į ateinačias rungtynes ir į kiekvienas einame tikėdami, kad laimėsime.

Viduje visada tikime, kad galime laimėti, nesvarbu, su kuo žaidžiame“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.