EUROLYGA 2023

Maisto pristatytojas – „provokatorius“, ieškodamas kam atiduoti užsakymą, pristabdė NCAA mačą

„Uber Eats“ maisto pristatytojas pristabdė krepšinio rungtynes, siekdamas atiduoti kažkam iš arenoje esančių žmonių užsakymą iš „McDonald's“ restorano. Tokia netikėta istorija aptarinėjama Pensilvanijos valstijoje, kuri įvyko penktadienį per NCAA čempionato akistatą Pitsburgo „Cooper Field“ arenoje tarp „Duquesne Dukes“ ir Čikagos „Loyola Ramblers“ komandų.

 Maisto išvežiotojas trumpam sustabdė NCAA mačą.<br> lrtyas.lt koliažas
 Maisto išvežiotojas trumpam sustabdė NCAA mačą.<br> lrtyas.lt koliažas
 Maisto išvežiotojas trumpam sustabdė NCAA mačą.<br> stop kadras
 Maisto išvežiotojas trumpam sustabdė NCAA mačą.<br> stop kadras
 Maisto išvežiotojas trumpam sustabdė NCAA mačą.<br> stop kadras
 Maisto išvežiotojas trumpam sustabdė NCAA mačą.<br> stop kadras
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 28, 2023, 12:42 PM

Antrajame kėlinyje į aikštę netikėtai įžengė „Uber Eats“ geltonais rūbais pasidabinęs maisto išvežiotojas, laikydamas maišelį su „McDonald's“ maistu ir gėrimų.

Jis garsiai kalbėjo ir neva ieškojo, kas šiose rungtynėse užsisakė maistą bei siekė jį perduoti. Galiausiai paaiškėjo, kad tai buvo savotiška provokacija, tačiau ji sulaukė nemažai dėmesio.

Šis incidentas privertė iš nuostabos aikčioti ne tik dvikovos komentatorius – akistatą trumpam turėjo nutraukti ir rungtynių teisėjai.

Stebėdamas situaciją su maisto išvežiotoju vienas iš komentatorius kalbėjo: „Kažkas išėjo į aikštę kitoje pusėje. Tai tarsi maisto pristatymas. Jis neša „McDonald's“. Tiesą sakant, aš nejuokauju, atrodo, kad būtent taip ir vyksta.“

Antrasis komentatorius pridūrė: „Ar šis vaikinas tame kampe ketina pristatyti „McDonald's“ kažkam iš aikštėje esančių krepšininkų? Ar galime atmesti šia galimybę?“

Abu komentatoriai tiesiog buvo šoke: „Bet jis čia!“.

Galiausiai šio provokatoriaus draugas, kuris viską filmavo iš arenos viršaus, parašė „TikTok“ platformoje: „Šis vaikinas juokauja“.

Buvo galima pastebėti, kad prie jo geltonos striukės yra prikabintas mikrofonas, o jį filmavo ne vienas rungtynes stebėjęs studentas.

Nors buvo galvota, kad už tokį elgesį ir pasivaikščiojimą aikštelėje „provokatorius“ bus išspirtas iš arenos, to neįvyko – vaikinukas ramiai sugrįžo į tribūną su savo „McDonald's“ maišeliu ir gėrimu rankoje.

„Pittsburgh Sports News“ reporteris Zachary Weissas vėliau atskleidė, kad tai tikrai nebuvo „Uber Eats“ maisto pristatymo tarnybos vyrukas ir pridūrė: „Jis vilkėjo striukę, naudojosi paslėpta kamera, o jo draugas filmavo iš viršaus. Jis buvo išlydėtas iš arenos į pagalbines patalpas“.

Iš esmės šis įvykis buvo aptarinėjamas kur kas labiau nei NCAA dvikova, nes „Duquesne Dukes“ komanda buvo aiškia favorite, nepaisant to, kad jų varžovai pelnė dvi pergales iš eilės namuose.

Tiesiog NCAA „Atlantic 10“ konferencijoje Čikagos ekipa žengia paskutinė, tad kelionė į Pensilvaniją buvo iš anksto pasmerkta.

„Dukes“ iškovojo pergalę 72:58 pergalę, tačiau vietos žiniasklaidos teigimu geriausio žaidėjo titulas gali būti drąsiai suteiktas paslaptingajam pristatytojui – provokatoriui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.