EUROLYGA 2023

E. Atamanas džiaugiasi iškovojęs gyvybiškai svarbų tašką prieš „Žalgirį“ ir pripažino, kad I. Brazdeikio mįslė buvo per sudėtinga

Stambulo „Anadolu Efes“ (11/11) nutraukė pralaimėjimų seriją ir trečiadienį namuose įveikė Kauno „Žalgirį“ (12/10) 80:70. Po šio mačo turkų treneris gyrė lietuvį Igną Brazdeikį.

Erginas Atamanas<br> Lrytas.lt nuotr.
Erginas Atamanas<br> Lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2023, 3:13 PM, atnaujinta Feb 2, 2023, 3:14 PM

„Visas rungtynes puikiai žaidėme gynyboje, bet du dalykai mums buvo problema – Igno Brazdeikiui tritaškiai, kuris pataikė 4 iš 5, manau, kad tai yra jo karjeros rekordas. Ir atkovoti kamuoliai puolime. Leidome jiems atkovoti 14 kamuolių puolime.

Puolime gerai judinome kamuolį, bet jautėme spaudimą, kad visas rungtynes, kurias pralaimėjome per pastarąjį laikotarpį, pralaimėjome per paskutines 5 min.

Vėlgi mes rizikavome savo žaidime. Bet kokiu atveju, radome būdą laimėti. Dabar tai mums labai svarbu, nes, žinoma, mūsų tikslas yra pasiekti geresnę poziciją turnyrinėje lentelėje. Vis dėlto esame už atkrintamųjų varžybų ribų, bet pamatysime. Iškovojome pergalę prieš vieną labai svarbią komandą, tai antroji pergalė prieš juos. Galbūt tai mums bus svarbu galutinėje rikiuotėje“, – komentavo E.Atamanas.

Trukai penktadienį išvykoje žais su Pirėjo „Olympiakos“ (14/7).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.