EUROLYGA 2023

Šaras pasisakė apie savo ateitį „Barcelona“ klube: „Nesijaudinu dėl šios situacijos“

Trečiąjį sezoną „Barcelona“ ekipai vadovaujantis 46-erių Šarūnas Jasikevičius gali pasidžiaugti su katalonu ekipa laimėjęs vieną Ispanijos čempiono titulą ir du kartus triumfavęs Karaliaus taurėje. Šį mėnesį Šaras su katalonu klubu gali iškovoti dar vieną Karaliaus turnyro trofėjų.

 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-02-08 18:30

Tačiau 2020-siais į Barselonos miesto ekipą iš Kauno „Žalgirio“ ekipos atvykęs Šaras jau vasarą turės pagalvoti, ar su juo bus deramasi dėl kontrakto pratęsimo, ar jis sutiktų toliau vadovauti ekipai susimažinus algą.

Mat Ispanijos žiniasklaidoje pranešama, kad Katalonijos sporto milžinas žada taikyti finansų mažinimo politiką, o tai labiausiai turėtų pasijusti krepšinio klubui.

Naujienų portalas cronicaglobal.elespanol.com praneša, kad „Barcelona“ krepšinio ekipos biudžetas gali sumažėti tarp trijų ir keturių milijonų eurų (šiemet klubo biudžetas siekia 37 mln. eurų).

Ateityje regimas diržų susiveržimas gali atsiliepti ir tolimesnei vyriausiojo komandos trenerio Šarūno Jasikevičiaus karjerai.

Minėtasis portalas praneša, kad 46-erių kauniečiui turėtų būti siūlomas mažesnis atlyginimas, o jei lietuvis nuspręs nesutikti su šiuo pasiūlymu, „Barcelona“ bus priversta dairytis Šarui pamainos.

Pabrėžiama, kad naujuoju „Barcelona“ strategu galėtų tapti praeityje šios komandos marškinėlius vilkėjęs, o dabar Las Palmaso „Gran Canaria“ klubui vadovaujantis Jaka Lakovičius.

Lietuvis šiomis dienomis davė interviu tinklalaidei „Què t'hi Jugues“, kurioje ataskė į klausimą dėl galimo savo ateities veiklos aptarimo su „Barcelona“ klubo vadovybe.

„Nežinau, negaliu daug kalbėti apie tai, stengsiuosi tik kuo geriau atlikti savo darbą. Ne viskas priklauso nuo manęs.

Turi tiesiog susikoncentruoti į krepšinį. Ar jau buvome susėdę derėtis? Ne, nesikalbėjome. Nesijaudinu dėl šios situacijos, galvoju tik apie komandą ir gerą sezoną“, – tikino Š.Jasikevičius, kalbėdamas apie galimus gandus, jog jis gali ir palikti komandą.

Tuo tarpu šnekėdamas apie artėjančias Karaliaus taurės turnyro kovas, lietuvis tikino, kad jo žaidėjai gali laimėti, tačiau turi įvykdyti visas užduotis.

„Norint laimėti taurę mums reikia būti nuosekliais gynyboje ir besiginant atsikovoti kamuolius. Tai labai svarbu.

O kokios sąlygos lemia mūsų sėkmę? Tuose mačuose, kurių eigą kontroliuojame, mes juos laimime. Raktai į pergalę yra šie: mūsų gynyba, atkovoti kamuoliai“, – „SER Catalunya“ tinklalaidei sakė Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.