EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičius po pergalės Bolonijoje išskyrė R. Jokubaičio žaidimą: „Jis yra pakilime“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcleona“ ketvirtadienį išvykoje 92:75 susitvarkė su Bolonijos „Virtus“ ekipa, o po pergalės strategas išsiskyrė Roko Jokubaičio žaidimą.

 Š. Jasikevičius po pergalės Bolonijoje išskyrė R. Jokubaičio žaidimą<br> lrytas.lt koliažas
 Š. Jasikevičius po pergalės Bolonijoje išskyrė R. Jokubaičio žaidimą<br> lrytas.lt koliažas
 R. Jokubatis.<br> Barca Basket twitter nuotr.
 R. Jokubatis.<br> Barca Basket twitter nuotr.
Š. Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š. Jasikevičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 10, 2023, 3:33 PM, atnaujinta Feb 10, 2023, 3:37 PM

Katalonų klubas nuo rungtynių pradžios kontroliavo rungtynes ir ketvirtojo kėlinio pradžioje „Barca“ pirmavo įspūdingu – 37 taškų skirtumu (76:39).

Lemiamo ketvirčio metu Bolonijos ekipa sugebėjo sumažinti atsilikimą dvidešimčia taškų, tačiau Š.Jasikevičiui po pergalės toks žaidėjų atsipalaidavimas nekliuvo ir strategas džiūgavo dėl savo žaidėjų.

„Sveikinimai žaidėjams ir gerbėjams. Malonu sugrįžti į krepšinio miestą. Manau, jog Eurolyga turėjo būti labai pasiilgusi Bolonijos. Kalbant apie rungtynes, kuomet atvyksti žaisti prieš gerą komandą kaip „Virtus“, nesitiki tokio rezultato. Tačiau žaidėme gerai.

Daugelis dalykų tiek gynyboje, tiek puolime mums sekėsi, o varžovams atvirkščiai – nesisekė. Už tai turiu atiduoti nuopelnus savo vyrukams – jie buvo susikaupę, susikoncentravę ir žaidė fiziškai. Tai ir padarė skirtumą rungtynėse“, – pagrindinius pergalės veiksnius įvardijo Š.Jasikevičius.

Puikias rungtynes sužaidė R.Jokubaitis. 22-ejų lietuvis per 19 minučių pelnė 12 taškų (1/3 dvit., 3/5 trit., 2/2 baud.), atkovojo 2 kamuolius ir atiliko 2 rezultatyvius perdavimus.

„Rokas dabar yra pakilime. Jis turėjo sunkią sezono pradžią, tačiau pastarąjį pusantro mėnesio žaidžia nuostabiai. Pas jį atsirado vėl kibirkštėlė. Jis puikiai veržiasi link krepšio, tad jam labai padeda pataikyti metimai. Šiandiena jis taip pat puikiai valdė komandą“, – auklėtinio pasirodymą įvertino Š.Jasikevičius.

Vasario 16 dieną „Barcelona“ stos į „Copa Del Ray“ kovas, o ketvirtfinalyje Šaro auklėtinių lauks Malagos „Unicaja“ išbandymas. Strategas iš Lietuvos teigia, kad tai bus sunkiausiais taurės turnyras per pastaruosius sezonus.

Manau tai bus sunkiausios taurės varžybos pastaraisiais metais. Pernai turėjome 2 favoritus – „Barcelona“ ir Madrido „Realas“. Šiemet viskas kitaip. „Malaga“, „Gran Canaria“, Tenerifės „Leonovo“ daug stipresnės. O kaip žaidžia „Baskonia“ ir „Valencia“ patys matote. Bus labai sunku“, – kalbėjo „Barcelona“ treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.