EUROLYGA 2023

Pasigrožėkite dar kartą: įspūdingas K. Hayeso blokas – gražiausių Eurolygos epizodų rinkinyje Dešimtuke atsidūrė ir A. Gudaitis

Šeštadienį Eurolyga pristatė gražiausių praėjusio turo epizodų dešimtuką. Jame netrūko ir lietuviškų prieskonių – vieną iš pozicijų užėmė Artūras Gudaitis, o kitoje – savąją vietą atrado iš „Žalgirio“ arenos stogą kilnojęs Kevarriusas Hayesas.

K.Hayesas užėmė trečiąją poziciją.<br>G. Bitvinsko nuotr.
K.Hayesas užėmė trečiąją poziciją.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2023, 12:40 PM

A.Gudaitis už blokuotą metimą akistatoje prieš „Valencia“ ekipą atsidūrė devintoje dešimtuko vietoje.

Tuo metu įspūdingai Tadą Sedekerskį blokavęs K.Hayesas buvo įvertintas trečiąja pozicija. Įdomu, kad tokią vietą savo auklėtiniui po rungtynių ir prognozavo „Žalgirio“ treneris K.Maksvytis.

„Tai yra jo veidas, atletiškas Tadas (Sedekerskis) atrodė grėsmingai, bet K.Hayesas padare savo darbą. Jei ne gražiausių savaitės epizodų pirmoje vietoje, tai trejetuke turėtų atsidurti.

Tai buvo labai svarbus blokas. Jis kažkiek darė klaidų, prasiženginėjo, bet gale atpirko visas klaidas“, – aukštaūgio bloką įvertino treneris.

Gražiausių epizodų rinkinio viršūnėje atsidūrė „Valencia“ ekipos gynėjo Chriso Joneso pergalingas šūvis į Atėnų „Panathinaikos“ krepšį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.