EUROLYGA 2023

Pergalės grįžo, bet nerimas liko – K. Maksvytis atvėrė „Žalgirio“ žaizdas: „Nesijaučiu užtikrintai“

Penkių iš eilės pralaimėjimų seriją skaičiavęs Kauno „Žalgiris“ dabar išgyvena kiek geresnį laikotarpį. Penktadienį kauniečiai Eurolygos dvikovoje pranoko Vitorijos „Baskonia“ krepšininkus, o sekmadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai grįžo į pergalių kelią ir vietiniame fronte, kai 86:80 nugalėjo Prienų „Labas GAS“.

K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
K.Maksvytis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 12, 2023, 8:41 PM, atnaujinta Feb 12, 2023, 8:45 PM

Vis dėlto ši pergalė nepaliko didžiulio įspūdžio „Žalgirio“ treneriui K.Maksvyčiui.

„Ši pergalė džiaugsmo neteikia. Nesinori lįsti į tuos pačius dalykus, kad trūko šviežumo. Blogai pradėtos rungtynės, nepatiko, kad pabaigoje turėjome žaisti su pagrindiniais žaidėjais. Manau, kad tai buvo prastos rungtynės.

Tai buvo prastas nusiteikimas, pradėjome su neparuošta ataka, padarėme daug klaidų, trūko koncentracijos“, – po rungtynių samprotavo krepšinio specialistas.

45-erių darbėniškis teigė, kad nors „Žalgiris“ ir grįžo į pergalių kelią, tačiau dabartinė Kauno ekipos forma trenerio netenkina.

„Kažkiek išspręs, bet nereikia tikėtis, kad grįš Dievas ir viskas susitvarkys, – paklaustas, ar I.Tayloro sugrįžimas padės išspręsti atsiradusias problemas atsakė K.Maksvytis. – Jei paklausite apie vidinę būseną, tai nesijaučiu užtikrintai. Nesvarbu, kad laimėjome geras Eurolygos rungtynes ir šias rungtynes. Kalbame apie kovotojų charakterį, stiliaus praradimą.

Kažkokia ateina rutina. Ilgas sezonas, reikia per tą perlipti, turime eiti visu šimtu procentu į treniruotes ir rungtynes. Jei to nedarome, matome, kad ir „Labas GAS“ gali prieš mus žaisti.“

Artimiausias rungtynes „Žalgiris“ žais trečiadienį. Kauniečiai išvykoje kovos prieš Utenos „Juventus“ krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.