EUROLYGA 2023

KMT pusfinalį treneriai pasitinka skirtingomis emocijomis: G. Žibėnas buvo laimingas, o V. Šeškus – įsiutęs

Jau artėjantį savaitgalį Šiauliuose prasidės intriguojančios Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) varžybos. Viename iš pusfinalių ietis surems šalies čempionas Vilniaus „Rytas“ ir jam iššūkį mesti bandysianti Jonavos „CBet“ ekipa.

V.Šeškus ir G.Žibėnas.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
V.Šeškus ir G.Žibėnas.<br>Lrytas.lt nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2023, 7:32 AM

Prieš artėjantį KMT pusfinalį antradienį abi komandos sužaidė Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynes. Tiesa, jos į klubų stovyklas pasiejo visiškai skirtingą atmosferą.

Vilniaus „Rytas“ pasiekė vieną iš įspūdingiausių šio sezono pergalių, kai išvykoje 107:72 sutriuškino Pasvalio „Pieno žvaigždes“.

Po pergalingų rungtynių sostinės ekipos strategas neturėjo priekaištų savo auklėtiniams.

„Absoliučiai viskas tenkina. Žaidėjai atvažiavo su geru požiūriu, nutarė nejuokauti. Nėra lengva per kelias dienas sužaisti tokias rungtynes su tokiais skirtumais. Manau, kad įeidinėjame į gerą formą pačiu laiku. Trečiadienį belieka pasiilsėti, o vėliau dvi dienas išnaudoti teisingas pasiruošimui“, – džiaugėsi G.Žibėnas.

Tuo metu Jonavos „CBet“ susidūrė su problemomis – dviženklį pranašumą iššvaisčiusi Virginijaus Šeškaus kariauna trečiajame kėlinyje liko be išvaryto stratego, o ketvirtojo pabaigoje – ir be pergalės.

„CBet“ namuose 74:85 turėjo pripažinti Prienų „Labas GAS“ komandos pranašumą.

Išvarytas aikštės šeimininkų treneris buvo nusivylęs šiomis rungtynėmis.

„Blogos rungtynės. Aišku, nuovargis yra faktorius, kuris lemia daug, bet vis tiek vienerias rungtynes gali ir šešiese ištraukti. Mums viskas buvo gerai, bet nėra poros žmonių ir byrame. Atsiranda paskui ir komandoje toks, žinot...

Aišku, nėra pateisinami tokie dalykai, kai aš išeinu iš aikštelės. Aš nežinau, gal jau mada LKL išvyti Šeškų? Aš tik po žingsnių paapeliavau, kad buvo žingsniai. Taip elgiantis, norint išvyti trenerį, galima išvyti bet kurį trenerį“, – akcentavo V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.