EUROLYGA 2023

Nelinksmos nuotaikos serbų rinktinės stovykloje: V. Micičiaus sezonas baigtas?

Šią savaitę Eurolygos čempionas Stambulo „Anadolu Efes“ klubas žaidė Prancūzijoje be savo vieno iš lyderių 29 metų 196 cm ūgio serbo Vasilje Micičiaus. Turkai šiaip ne taip įveikė Vilerbano ASVEL be serbo 90:89, o po mačo Stambulo treneris Erginas Atamanas keliai sakiniais prasitarė, kad V.Micičius gali ir daugiau neišbėgti į aikštę šiame sezone.

V.Micičius <br>AP/Scanpix nuotr.
V.Micičius <br>AP/Scanpix nuotr.
E.Atamanas ir V.Micičius.<br>Imago/Scanpix nuotr.
E.Atamanas ir V.Micičius.<br>Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-02-26 14:45

„Nesu tikras, kad Vasilije Micičius galės išbėgti žaisti iki šio sezono pabaigos“, – sakė Turkijos treneris, nepateikdamas jokių papildomų detalių, ką jis tuo nori pasakyti.

Serbų portalas 24sedam, norėdami sužinoti daugiau detalių, susisiekė su krepšininko agentu Miško Ražnatovičiumi, kuris portalui trumpai pasakė: „Vis dar tiksliai nežinoma situacija. Viskas tikriausiai bus žinoma pirmadienį po medicinio patikrinimo“.

Serbų žiniasklaida pyksta, kad „Anadolu Efes“ klubas slepia informacija, o ypač, jei ji yra rimta ir turėsianti įtakos Serbijos rinktinei.

Mat V.Micičius yra aiškus kandidatas žaisti 2023 metų pasaulio krepšinio čempionate ir kalbos apie rimtą traumą gali turėti įtakos serbų ekipos formavimui.

Tiesa, Serbijos rinktinė dar turi pirmadienį atrankoje įveikti „Aleksandar Nikolič“ salėje britų komandos pasipriešinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.