EUROLYGA 2023

Nuklydusiai NBA žvaigždei – bausmė: ginklu vaizdo transliacijoje mojavęs Ja Morantas nušalintas dvejoms rungtynėms

NBA klubas „Memphis Grizzlies“ paskelbė, kad jo lyderis Ja Morantas nušalinamas dvejoms rungtynės dėl vaizdo transliacijos, kurioje jis mojavo šaunamuoju ginklu.

 Ja Morantas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Ja Morantas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 5, 2023, 2:01 PM, atnaujinta Mar 13, 2023, 9:20 AM

Lyga toliau tirs „Grizzlies“ gynėjo įrašą socialinėje žiniasklaidoje. Pranešama, kad Visų žvaigždžių rungtynių dalyvis buvo minimas ir kitose istorijose, susijusiose su trimis smurtiniais incidentais.

Šeštadienio paryčiais 23 metų J.Morantas transliavo „Instagram Live“ programėlėje. Jos vaizdo įrašai dabar yra išsitrynę, tačiau krepšininko transliacija buvo įrašyta ir pasklido internete.

Manoma, kad J.Morantas transliavo iš striptizo klubo po „Grizzlies“ pralaimėjimo (97:113) „Denver Nuggets“ komandai penktadienio vakarą.

J.Morantas šiose rungtynėse surinko 27 taškus ir atliko 10 rezultatyvių perdavimų.

Vaizdo įraše matyti, kad J.Morantas laiko šaunamąjį ginklą prie galvos ir dainuoja.

„Mes žinome apie socialinės žiniasklaidos įrašą, kuriame dalyvavo J.Morantas ir jį tiriame“, – pranešime teigė NBA atstovas Mike'as Bassas.

Krepšininkas praleis Pietų Kalifornijos išvyką, kur „Grizzlies“ sekmadienį susidurs su „Clippers“ ir antradienį su „Lakers“.

J.Morantas per savo agentą Jimą Tannerį paskelbė atsiprašymą.

„Už praėjusį vakarą prisiimu visą atsakomybę už savo veiksmus. Atsiprašau savo šeimos, komandos draugų, trenerių, gerbėjų, partnerių, Memfio miesto ir visos „Grizzlies“ organizacijos, kad jus nuvyliau. Aš skirsiu laiko tam, kad gaučiau pagalbą ir dirbsiu ieškodamas geresnių būdų, kaip kovoti su stresu ir rūpintis savo būsena“, – rašoma jo pareiškime.

Talentingas krepšininkas yra svarbiame savo gyvenimo ir karjeros posūkyje, kuris gali lemti jo ateitį.

Trečiadienį „Washington Post“ paskelbė, kad tiriami trys atskiri incidentai, susiję su krepšininku.

Pirmuoju atveju tiriama, kad J.Morantas užpuolė paauglį savo kaimynystėje, nors policijos pranešime nepatvirtinta, kad jis išsitraukė ginklą.

Atskirame incidente tiriama, kad jis ir devyni draugai atvyko į batų parduotuvę prekybos centre, kad išspręstų ginčą dėl savo motinos.

Naujausias įtarimas susijęs su tuo, kad kas kažkas važiuoja J.Moranto automobiliu ir nukreipia lazerį į „Indiana Pacers“ klubo narius.

J.Morantas neigia savo kaltę kiekvienu atveju.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: iš kur paimti pinigų gynybai?