EUROLYGA 2023

MMA legendinis kovotojas netyli – tikina, kad su L. Jamesu vartoja tuos pačius draudžiamus preparatus

NBA superžvaigždė LeBronas Jamesas sulaukė kaltinimų, jog jis vartoja draudžiamus sporte preparatus. Apie tai pareiškė buvusi garsi MMA žvaigždė, o dabar dvikovinių sporto laidų vedėjas 44-erių amerikietis Chaelis Sonnenas.

 LeBronas Jamesas<br> AFP/Scanpix nuotr.
 LeBronas Jamesas<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-09 10:39

Devyniolika metų MMA kovojęs ir dukart aukščiausių trofėjų siekęs veteranas C.Sonnenas atskleidė, kad keturis kartus NBA čempionas L.Jamesas vartoja draudžiamus preparatus, o abiejų sportininkų medikamentų tiekėjas yra tas pats žmogus.

„Jei pasaulis suprastų, ką padarė LeBronas... Jei žinotumėte, kaip veikia veiklų stiprintojai, suprastumėte, kad tai yra svarbu. Mes turėjome tą patį tiekėją, aš tiksliai žinau, ką jis daro.

Eritropoetinas yra svarbus jam ir LeBronas jį vartoja. EPO padidina raudonųjų kraujo kūnelių skaičių, o tai padidina ištvermę“, – netikėtai pareiškė C.Sonnen.

Buvęs garsus MMA kovotojas 44-erių amerikietis C.Sonnenas, dabar vedantis laidas apie kovinį sportą, nesenai įkliuvo policijai.

Prabangiame Las Vegaso (JAV) viešbutyje Ch.Sonnenas buvo pastebėtas daužantis duris. Po to jis sumušė pro jas einantį žmogų. Policijos teigimu, tuokart nuo įsisiautėjusio kovotojo nukentėjo 5 žmonės, tačiau C.Sonnenui pavyko su nukentėjusiais susitarti, todėl jam nebuvo iškelta byla ir jis neatsidūrė teisme.

Tiesa, kalbama, jog vienas iš nukentėjusiųjų liko nepatenkintas abipusiu susitarimu ir žada vis dėlto rašyti pareiškimą dėl sumušimo ir smaugimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.