EUROLYGA 2023

Trečiosios iš eilės Eurolygos karūnos siekiantis E. Atamanas išlieka optimistas: „Dar nieko neprarasta“

Eurolygos čempionės titulą ginanti ir dukart iš eilės jį iškovojusi Stambulo „Anadolu Efes“ pasitinka iššūkių kupiną laikotarpį. Šiuo metu Ergino Atamano auklėtiniai rikiuojasi už atkrintamųjų varžybų ribos – Turkijos klubas savo sąskaitoje po 27 rungtynių turi 13 pergalių ir užima dešimtąją vietą turnyrinėje lentelėje.

E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
E.Atamanas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 14, 2023, 9:52 AM

Vienerias rungtynes atsargoje turinti „Anadolu Efes“ jas sužais šią savaitę – antradienį namuose susikaus su Madrido „Real“ krepšininkais. Vėliau, ketvirtadienį, Turkijos klubas namuose taip pat surems ietimis su tiesiogine konkurente dėl atkrintamųjų varžybų Belgrado „Partizan“.

„Šią savaitę žaisime atidėtas rungtynes (prieš „Real“ - red.), tai mums pakenks, nes dar tą pačią savaitę turėsime turbūt svarbiausią dvikovą prieš „Partizan“.

Bus labai svarbi savaitė, mums dar nieko neprarasta. Namuose žaisime penkerias rungtynes, turime nugalėti „Real“ ir su pakylėjimu žengti į rungtynes prieš „Partizan“, – po savaitgalį vykusių Turkijos krepšinio čempionato rungtynių kalbėjo „Anadolu Efes“ strategas E.Atamanas.

Sekmadienį jo auklėtiniai išvykoje 73:62 įveikė Stambulo „Bahcesehir“, su kuria šią savaitę FIBA Čempionų lygoje kausis ir Vilniaus „Rytas“.

„Mūsų gynėjai vis dar neatranda ritmo. Kiek daugiau vilties prieš svarbią savaitę suteikia V.Micičius. 

Sh.Larkinas ir E.Bryantas taip pat žaidė gerai, turime padidinti tempą, kad geriau suderintume gynybą su greituoju puolimu“, – apie po traumos sugrįžtančių žaidėjų įsiliejimą kalbėjo E.Atamanas.

„Anadolu Efes“ ir „Real“ akistata Stambule vyks antradienį, 19 val. 30 min. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.