EUROLYGA 2023

Graikai turi žinią „Žalgiriui“ – prieš juos nežais svarbus „Olympiakos“ žaidėjas

Kauno „Žalgirio“ ekipa ketvirtadienį susikaus Eurolygos dvikovoje su turnyro lydere Pirėjo „Olympiakos“ ekipa. Graikų ekipos strategas Georgios Bartzokas dieną prieš mačą pranešė, kad ekipai nepadės vienas iš vedlių Kostas Sloukas.

 Kostas Sloukas<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Kostas Sloukas<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2023, 10:07 PM

Strategas iš Pirėjo tikino, jog pirmoji vieta dar nėra jo ekipai garantuota, o Kaune teks kovoti iš paskutiniųjų, siekiant laimėjimo prieš „Žalgirį“.

„Pirmoji vieta turnyro lentelėje yra svarbi, tačiau dar nieko neaišku ir tie likę šeši mačai iki reguliaraus sezono pabaigos tampa lyg finalais.

Ir pirmasis finalas jau prasidės Kaune. Bus labai sudėtinga. „Žalgiriui“ taip pat šis mačas bus lyg finalas, nes kauniečiai taip pat kovoja dėl galimybės grumtis atkrintamosiose varžybose.

Sėkmė ir pergalės raktu bus koncentracija ir ji turės būti visas 40 minučių. Deja, bet neturėsime sudėtyje Kosto Slouko. Tačiau kaip visada sieksime palaužti varžovą komandinėmis pastangomis.

„Žalgiris“ yra komanda, kuri kovoja dėl kiekvieno kamuolio, griūna, yra intensyvi tiek gynyboje, tiek ir puolime. Turėsime nenusileisti šiais komponentais, rodyti savo galią ir žaisti savąjį krepšinį“, – kalbėjo G.Bartzokas.

Ketvirtadienį dvikova Kaune prasidės 20 val.

Veteranas K.Sloukas šį sezoną Eurolygoje per 23 minutes pelno 11 taškų, atsikovoja po 2,3 kamuolio, atlieka 6,4 rezultatyvaus perdavimo.

„Olympiakos“ šiame Eurolygos sezone kol kas turi 20 pergalių ir 8 pralaimėjimus bei yra turnyro lentelės olimpe.

Žalgiriečiai yra laimėję 15 mačų ir patyrę 13 nesėkmių ir dalinasi 6–9 vietas su Vitorijos „Baskonia“, Belgrado „Partizan“ ir Tel Avivo „Maccabi“ komandomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.