EUROLYGA 2023

G. Bartzokas mūšį prieš „Žalgirį“ lygino su finalu: pasakė, kaip kompensuos netektį

Kauno „Žalgiris“ (15/13) pasitinka dar vieną svarbų Eurolygos mūšį – į Nemuno salą atvyksta turnyro lyderiai Pirėjo „Olympiakos“ (20/8) krepšininkai.

 G. Bartzokas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
 G. Bartzokas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2023, 10:59 AM

Prieš rungtynes svečių strategas Georgios Bartzokas pasakė, kas bus svarbiausia šioje dvikovoje.

„Pirma vieta turnyrinėje lentelėje yra svarbi, bet dar niekas nenuspręsta. Iki reguliariojo sezono pabaigos turime šešias rungtynes ir visas jas žaisime kaip finalą, pradedant nuo artimiausių rungtynių. Bus sunkus, nes „Žalgiriui“ tai taip pat bus kaip finalas, jie kovoja dėl vietos atkrintamosiose.

Svarbiausia yra susikoncentruoti ir išlaikyti tai visas 40 minučių. Deja, neturėsime Kosto Slouko, bet kaip visada stengsimės šią netektį kompensuoti komandiniu žaidimu.

„Žalgiris“ yra komanda, kuri atakuoja kamuolį ir žaidžia agresyviai bei intensyviai, gynyboje ir puolime. Turime atsakyti į jų energiją ir intensyvumą, bet tuo pačiu žaisti ir savuoju stiliumi“, – pasakojo 57-erių G.Bartzokas.

„Žalgiris“ yra stipri komanda, kurių arenoje labai sudėtinga žaisti. Jie siekia vietos kitame etape, todėl jie labai norės laimėti šias rungtynes. Bet mes turime nekreipti į tai dėmesio. Atiduosime visus 100 porc. savo jėgų, kad pasiektume pergalę ir liktume pirmoje vietoje“, – prieš mačą komentavo graikas Giannoulis Larentzakis.

Kauno komandos treneris teigė, kad žalgiriečiams nebėra kur trauktis.

„Eurolygos lyderiai atvyksta į Kauną. Manau, kad „Olympiakos“ šiuo metu žaidžia geriausią savo krepšinį. Jie viską daro automatiškai, nes išlaikė komandos branduolį. Puolime kamuolys juda labai gerai, jie žino, kaip išnaudoti savo stipriąsias savybes. Gynyboje žaidėjai jaučia vienas kitą, padeda vienas kitam. Tai bus sudėtingas iššūkis, bet mes neturime kito pasirinkimo kaip tik kovoti“, – būsimas rungtynes komentavo „Žalgirio“ treneris Kazys Maksvytis.

Pirmąjį tarpusavio mačą graikai namuose laimėjo 90:80.

Rungtynes nuo 20 val. tiesiogiai sekite portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.