EUROLYGA 2023

Po tragiško rezultato „Kovo beprotybėje“ Ą. Tubelis nėra užtikrintas dėl savo ateities

NCAA „Kovo beprotybėje“ fiasko su Arizonos universiteto „Wildcats“ ekipa fiasko patyręs Ąžuolas Tubelis nėra užtikrintas dėl savo ateities.

 Ą. Tubelis.<br> USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
 Ą. Tubelis.<br> USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2023, 3:44 PM, atnaujinta Mar 17, 2023, 3:46 PM

20-mečio lietuvio atstovaujamas universitetas turėjo antrąjį reitingą, tačiau jau pirmajame etape 55:59 nusileido 15-oje pozicijoje reitinguotai Prinstono universiteto „Tigers“ komandą.

Pats Ą.Tubelis surinkęs 22 taškus (8/18 dvit., 1/2 trit., 3/4 baud.) buvo rezultatyviausias rungtynių žaidėjas.

„Turėjome labiau saugoti kamuolį ir neskubėti su savo metimais. To nesugebėjome daryti ir jie greitose atakose pelnydavo taškus. Turime būti pastovūs šioje vietoje“, – po pralaimėjimo kalbėjo Ą.Tubelis.

Dabar Ąžuolo laukia dilema – palikti universitetą ir bandyti savo laimę NBA naujokų biržoje ar dar metus likti NCAA lygoje.

„Dabar mąstau kaip tapti geresniu krepšininku. Šiek tiek pailsėsiu ir tuomet vėl grįšiu į salę. Neturiu idėjos kur žaisiu, net neturiu idėjos kur noriu žaisti. Tik pralaimėjome skaudžias rungtynes, negalite tikėtis atsakymo iškart“, – teigė Ą.Tubelis.

2022/2023 metų sezone Ą.Tubelis NCAA lygoje fiksavo 19,8 taško (29 rezultatas lygoje) ir 9,1 atkovoto kamuolio (34 rezultatas lygoje) vidurkius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.