EUROLYGA 2023

R. Jokubaitį gyręs Šaras atskleidė minimalų „Barcelona“ reguliariojo sezono tikslą Eurolygoje

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa, kuriai atstovauja Rokas Jokubaitis, grįžo į pergalių kelią Eurolygoje. Penktadienį Katalonijos sostinėje vykusioje akistatoje Šaro auklėtiniai 85:79 pranoko Belgrado „Crvena zvezda“ krepšininkus.

Š.Jasikevičius (dešinėje) ir R.Jokubaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius (dešinėje) ir R.Jokubaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-18 09:47

Atkaklioje mačo pabaigoje svarbiausius žodžius tarė užtikrintai žaidęs R.Jokubaitis. Apskirtai lietuvis akistatą užbaigė su 8 taškais, 8 atkovotais kamuoliais ir 12 naudingumo balų.

Po pergalingai pasibaigusios dvikovos „Barcelona“ strategas iš Lietuvos negailėjo šiltų žodžių savo tautiečiui.

„Varžovams tai buvo tarsi finalas, jie siekė vieno iš paskutiniųjų šansų patekti į atkrintamąsias. Turime suprasti, kad žengiame į paskutiniąją reguliariojo sezono fazę, kai komandos bus pasiruošusios daryti viską, kad žengtų į atkrintamąsias arba iškovotų jose namų aikštės pranašumą.

Mūsų dar laukia ilgas kelias. Akivaizdu, kad svarbiausia yra išlikti pergalių kelyje. Tai buvo labai svarbi pergalė, po prieš pat patirtų dviejų pralaimėjimų iš eilės.

Mūsų minimalus reguliariojo sezono tikslas – namų aikštės pranašumas. Džiaugiuosi vaikinų pasirodymu, nes „Crvena zvezda“ šį vakarą žaidė tarsi tai būtų jų svarbiausios rungtynės gyvenime.

R.Jokubaitis rungtynių pabaigoje priėmė teisingus sprendimus. Pirmoje mačo pusėje iš jo trūko kelių gerų sprendimų, bet žiūrint visas rungtynes, jus sužaidė solidžiai“, – po pergalės kalbėjo Š.Jasikevičius.

Iki Eurolygos reguliariojo sezono pabaigos „Barcelona“ liko sužaisti dar penkerias rungtynes. Šiuo metu Šaro auklėtiniai su 19 pergalių ir 10 pralaimėjimų žengia trečioje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.