EUROLYGA 2023

Beprotybė Rumunijoje: išvarytas krepšininkas į areną grįžo su metaliniu strypu rankoje

Ne dažnas incidentas buvo užfiksuotas praėjusį savaitgalį vykusiose Rumunijos krepšinio čempionato rungtynėse. Klužo „U-Banca Transilvania“ kovėsi su Donato Tarolio atstovaujama Oradėjos CSM komanda ekipa. Aikštėje įsismarkavęs veiksmas kiek vėliau persikėlė ir už jos ribų.

Rumunijoje kaito aistros.<br>Stopkadrų nuotr. koliažas.
Rumunijoje kaito aistros.<br>Stopkadrų nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2023, 7:33 AM

Antrojo kėlinio metu lietuvio komandos draugas Nikola Markovičius stumtelėjo varžovą Kareliį Guzmaną, o pastarasis nieko nelaukęs kibo į atlapus priešininkui.

Aikštėje kilo konfliktas, o teisėjai netrukus nubaudė abu peštukus – N.Markovičius sulaukė nesportinės pražangos nuobaudos, o K.Guzmanas buvo išvarytas iš aikštės.

Tai itin įsiutino gynėją iš Kubos, kuris aikštę paliko itin susierzinęs. Vis dėlto tai buvo tik ledkalnio viršūnė.

Apsaugos kameros užfiksavo, kad K.Guzmanas po išvarymo buvo pasišalinęs iš Oradėjos klubo arenos, o vėliau į ją sugrįžo rankoje laikydamas metalinį strypą.

Neįtikėtina, bei agresyviai nusiteikęs krepšininkas buvo apsaugos įleistas į areną. Nuo didelės nelaimės išgelbėjo vienas iš K.Guzmano komandos draugų, kuris arenos koridoriuje apramino įkaitusį kubietį ir metalinis strypas iš jo buvo atimtas.

K.Guzmano veiksmą pasmerkė jo atstovaujama „U-Banca Transilvania“ ekipa, o ir pats krepšininkas kiek vėliau atgailavo socialinėje erdvėje.

Vis dėlto, panašu, kad kubiečiui sausam iš balos išlipti nepavyks. Pranešama, kad Rumunijos krepšinio federacija jau pradėjo tyrimą dėl šio karštakošiško krepšininko elgesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.