EUROLYGA 2023

R. Kurtinaitis įvertino „Žalgirio“ sezoną ir galimybes žengti į Eurolygos atkrintamąsias

Buvęs „Wolves“ krepšinio klubo treneris Rimas Kurtinaitis tiki, kad Kauno „Žalgiris“ turi geras galimybes patekti į kitą Eurolygos turnyro etapą, o gal net ir į finalo ketvertą.

R. Kurtinaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
R. Kurtinaitis.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2023, 10:39 AM, atnaujinta Mar 28, 2023, 12:49 PM

„Na, nežinau, ar laimės. Žaidžia neblogai, kovoja, žino, ko nori, yra tikslas, jis labai arti. Daug faktorių susideda – finalo ketvertas bus pirmą kartą istorijoje Kaune. Būtų tikrai gražu, jei „Žalgiris“ papultų į ketvertą. Bet kelias yra tolimas, atrodo, kad viskas ranka pasiekiama, bet vienerios rungtynės gali viską sujaukti.

Bet pagal žaidimo stilių ir kovingumą atrodo, kad yra visi šansai. Eilę rungtynių žaidė gerai, būna nenumatytų faktorių – traumos, ligos. Jei tai „Žalgirio“ neišmuš iš vėžių, jie turi visus šansus“, – pirmadienį po „Betsafe-LKL“ lygos rungtynių su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ (94:63) kalbėjo 62-ejų R.Kurtinaitis.

„Žalgiriui“ iki reguliariojo sezono pabaigos lieka 4 mačai. Kol kas Kazio Maksvyčio auklėtiniai su Vitorijos „Baskonia“ klubu dalijasi 8–9 vietas. Abi komandos turi po 15 pergalių ir tiek pat pralaimėjimų.

Šią savaitę kauniečių laukia dviguba Eurolygos savaitė. Trečiadienį žalgiriečiai namuose priims „Monaco“, o penktadienį – „Valencia“ krepšininkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.