EUROLYGA 2023

Į Kauną – su neeiliniu nusiteikimu: „Monaco“ strategas atskleidė, kuo ypatingas yra „Žalgiris“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienį pasitinka vieną iš svarbiausių šio sezono Eurolygos iššūkių. Kauniečiai savo aikštėje priims Donato Motiejūno atstovaujamą „Monaco“ klubą.

S.Obradovičius.<br>G. Bitvinsko nuotr.
S.Obradovičius.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-03-29 10:55

Dėl vietos turnyro atkrintamosiose varžybose kovojantiems žalgiriečiams dar liko keturi mačai reguliariajame sezone, o trečiadienį iškovota pergalė jiems leistų žengti svarbų žingsnį išsvajotojo aštuntuko link.

Vis dėlto į Kauną atvykstanti „Monaco“ šio taško taip lengvai atiduoti nežada. Prieš akistatą varžovų komandos treneris Saša Obradovičius prakalbo apie jo auklėtinių pasirengimą rungtynėms Kaune.

„Esame pasiruošę šioms rungtynėms, nes jos iš mūsų pareikalaus daug energijos. Mūsų pagrindinis tikslas – namų aikštės pranašumas ketvirtfinalyje, jei iškovotume pergalę (Kaune), išsaugotume šiuos šansus.

„Žalgiris“ yra vienas iš pavojingiausių varžovų. Karštoje atmosferoje turėsime kontroliuoti emocijas ir žaidimą, nes varžovai kovos itin stipriai.

Donatas (D.Motiejūnas) grįžta namo. Jis, kaip ir daugelis puikių žaidėjų, savo karjerą pradėjo Kaune“ – kalbėjo S.Obradovičius.

Pirmasis tarpusavio mačas varžovų aikštėje baigėsi „Monaco“ pergale 84:82.

Atsakomoji „Žalgirio“ ir „Monaco“ akistata vyks trečiadienį, 19 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.