EUROLYGA 2023

R. Giedraitis ir „Baskonia“ su nekantrumu laukia „Žalgiriui“ ypač nepalankios pergalės: „Tai bus finalas“

Dėl atkrintamųjų varžybų kartu su Kauno „Žalgiriu“ tiesiogiai konkuruojanti Vitorijos „Baskonia“ ketvirtadienį žengė dar vieną žingsnį jų link. Roko Giedraičio ir Tado Sedekerskio atstovaujamas baskų klubas namuose 120:100 sutriuškino Vilerbano ASVEL krepšininkus.

Baskų klubas kabinasi į Eurolygos atkrintamąsias varžybas.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Baskų klubas kabinasi į Eurolygos atkrintamąsias varžybas.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-07 10:02

Savo likimą Vitorijos ekipa spręs kitą savaitę, išvykoje susikaudama su Pirėjo „Olympiakos“. Pergalės atveju „Baskonia“ žengtų į Eurolygos stipriausiųjų aštuntuką, o „Žalgiriui“ reiktų ne tik nugalėti bavarų komandą, bet ir sulaukti Stambulo „Fenerbahce“ kluptelėjimo.

„Tai buvo puolimo rungtynės. Mes pelnėme 120 taškų, o mūsų gynyba apskritai neegzistavo. Įmesti 120 taškų yra gera pergalė, kuri itin pradžiugino mūsų sirgalius.

Artėjančios rungtynės prieš „Olympiakos“ – tai bus finalas. „Žalgiris“ laimėjo, „Fenerbahce“ laimėjo, taigi, dabar viskas priklauso tik nuo mūsų“, – po ketvirtadienio pergalės kalbėjo „Baskonia“ treneris Joanas Penarroya.

Jam antrino ir 19 taškų pergalingoje akistatoje įmetęs R.Giedraitis.

„Namuose puolime žaidžiame tiesiog puikiai, bet turime pagerinti savo žaidimą kitą savaitę vyksiančioje akistatoje prieš „Olympiakos“, – teigė 30-metis tauragiškis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.