EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo nenusiminęs Š. Jasikevičius stebėjosi „Žalgiriu“: „Niekas to nesitikėjo iš jų“

„Barcelona“ ekipą treniruojantis Šarūnas Jasikevičius pasidžiaugė Kauno „Žalgirio“ demonstruojamais rezultatais šį sezoną.

 Š. Jasikevičius<br>Zuma/Scanpix nuotr.
 Š. Jasikevičius<br>Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 8, 2023, 10:12 AM

Penktadienį Š.Jasikevičiaus auklėtiniai išvykoje 76:84 nusileido Ettore Messinos treniruojamai Milano „Olimpia“ ekipai.

Katalonai turėdami 22 pergales ir 11 pralaimėjimų užima 3-ąją vietą ir po nesėkmės prarado visas galimybes tapti reguliaraus sezono nugalėtojais.

„Barcelona“ treniruojantis Š.Jasikevičius po pralaimėjimo aštriomis citatomis nesižarstė ir pagyrė savo auklėtinius už pademonstruotą kovą.

„Sveikinimai E.Messinai ir Milano „Olimpia“. Šiandien jie buvo geresnė komanda. Mums buvo sunkus vakaras, nesugebėjome realizuoti daug susikurtų metimų. Vaikinai bandė kovoti, 18 puolime atkovotų kamuolių tai parodo, tačiau kai kuriose situacijose žaidėjai buvo paveikti per didelės įtampos“, – apie rungtynes kalbėjo Šaras.

Anksčiau Kauno „Žalgirį“ treniravęs lietuvis po rungtynių su „Olimpia“ negailėjo galybės gražių žodžių savo buvusiai komandai.

„Niekas nesitikėjo to iš „Žalgirio“. Labai jais didžiuojuosi, nes esu didelis „Žalgirio“ fanas. Sezono pradžioje niekas to nesitikėjo iš jų, tuo labiau kai Keenanas Evansas iškrito iš rikiuotės. Dalį rungtynių jie laimėjo vien dėl savo charakterio. Tai yra geras krepšinio pavyzdys dėl kovojimo, pasiaukojimo. Esu laimingas, nes „Žalgirio“ komanda man yra išskirtinė“, – džiaugėsi Š.Jasikevičius.

Žalgiriečiai prieš lemiamą turą turi 18 pergalių ir užima 9-ąją vietą. Tiek pat pergalių turi ir Vitorijos „Baskonia“, kuri žengia laipteliu aukščiau. „Žalgiris“ taip pat gali aplenkti ir Stambulo „Fenerbahce“ ekipą, kuri iškovojo 19 pergalių.

Paskutiniame ture visos šios ekipos žais rungtynes išvykoje. „Žalgiris“ susitiks su Miuncheno „Bayern“, „Baskonia su Pirėjo „Olympiakos“, o „Fenerbahce“ su Belgrado „Crvena zvezda“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.