EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ pralaimėjimo besitikintis „Baskonia“ strategas sukritikavo Eurolygos tvarkaraštį

Vitorijos „Baskonia“ krepšininkai ketvirtadienį paskutinėse Eurolygos reguliaraus sezono rungtynėse išvykoje 78:86 nusileido Pirėjo „Olympiakos“ ekipai ir komplikavosi savo padėtį.

 Joanas Pennaroya<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Joanas Pennaroya<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-14 15:05, atnaujinta 2023-04-14 15:06

„Baskonia“ per 34 rungtynes surinko 18 laimėjimų. Tiek pat pergalių savo sąskaitoje turi ir dėl atkrintamųjų svajonės kovojantis Kauno „Žalgiris“, tačiau Kazio Maksvyčio auklėtiniai turi tiek pat pergalių.

Tiesa, kauniečiai penktadienį Vokietijoje stos į kovą su Miuncheno „Bayern“ ir pergalės atveju išstumtų „Baskonia“ ekipą iš aštuntuko.

Baskų strategas Joanas Pennaroya po paskutinių reguliaraus sezono rungtynių džiaugėsi savo komandos pasiekimais ir teigė, jog tiki Vitorijos klubo šansais žaisti atkrintamosiose varžybose.

„Pirmiausia sveikinimai „Olympiakos“ su pirmąja vieta Eurolygoje. Antra – sveikinimai mano komandai, 18 pergalių yra geras rezultatas reguliariajame sezone. Šiandien reikėjo sužaisti labai geras rungtynes prieš solidžią komandą ir mes to nepadarėme.

Pirmajame kėlinyje turėjome didelių problemų puolime. Galiausiai išmetėme 17 daugiau metimų nei „Olympiakos“, tačiau žaidėme su labai mažu pataikymo procentu. 33 turus praleidome pirmajame aštuntuke, tikėkimės rytoj, po 34-ojo turo mes būsime tarp tų aštuonių komandų ir vėl“, – kalbėjo J.Pennaroya.

Prieš lemiamą turą Eurolygoje netrūko daug dramos, o viena daugiausiai aptarinėjamų temų – „Kodėl visos Eurolygos paskutiniojo turo rungtynės nėra žaidžiamos vienu metu?“

Neigiamą požiūrį į tokį Eurolygos sprendimą išreiškė iš J.Pennaroya.

„Pagal mane tai nėra normalu, bet tai yra Eurolygos taisyklės. Manau geriau, jei visi žaistų tuo pačiu metu. Rytoj teks stebėti televizorių“, – savo poziciją pateikė „Baskonia“ strategas.

Kauno „Žalgirio“ ir Miuncheno „Bayern“ dvikovos eigą nuo 21 val. 30 min. gyvai sekite lrytas.lt portale.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?