EUROLYGA 2023

Ant D. Sabonio krūtinės užšokęs D. Greenas savo kaltės neįžvelgia: rėžė pasiteisinimus

Vienas iš nešvariausių NBA krepšininkų Draymondas Greenas vėl priminė apie save. Šį kartą „Golden State Warriors“ puolėjo „auka“ tapo lietuvis Domantas Sabonis.

D.Greenas.<br>AP/Scanpix nuotr.
D.Greenas.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2023, 9:54 AM

Naktį iš pirmadienio į antradienį vykusiose NBA rungtynėse D.Sabonio atstovaujama „Sacramento Kings“ namuose 114:106 pranoko „Golden State Warriors“, o sporto gerbėjų akys nukrypo į ketvirtojo kėlinio metu įvykusį incidentą.

33-ejų D.Greenas užšoko ant tuo metu suklupusio 26-erių D.Sabonio krūtinės. Atsispyręs nuo jos amerikietis nurūko į puolimą.

Pasibaigus dvikovai „Golden State Warriors“ puolėjas ieškojo pasiteisinimų ir savo kaltės neįžvelgė.

„Jau antrose rungtynėse iš eilės buvau sugriebtas už kojos, o teisėjai tai „pražiūrėjo“. Kažkur turėjau nuleisti koją, aš juk nesu labai lankstus. Yra kaip yra. Teisėjai pasakė, kad užmyniau per stipriai“, – kalbėjo D.Greenas, kuris buvo išvarytas iš aikštės.

Tuo metu D.Sabonis didelio „kriminalo“ šiame epizode neįžvelgė.

„Tai yra atkrintamosios. Mes abu kovojome dėl kamuolio, abu norėjome pergalės. Visiškai suprantu šį epizodą. Toks jau tas atkrintamųjų krepšinis“, – po pergalės apie šį epizodą kalbėjo D.Sabonis.

Po atliktų tyrimų paaiškėjo, kad lietuviui pavyko išvengti rimtesnės traumos.

„Kings“ serijoje iki keturių pergalių pirmauja 2:0. Trečiosios serijos rungtynės bus žaidžiamos „Golden State Warriors“ tvirtovėje, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.