EUROLYGA 2023

Po rungtynių – N. Čanako ir M. Kiltinavičiaus žaibai: „Didžiulė gėda“

Sekmadienį vykusiose „Betsafe-LKL“ rungtynėse Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ namuose vykusioje dramatiškoje kovoje 81:75 (24:27, 21:19, 21:7, 15:22) palaužė Prienų „Labas GAS“ ekipą, o emocijos virė ne tik aikštėje, bet ir pasibaigus rungtynėms.

N.Čanakas ir M.Kiltinavičius.<br>Stopkadrų koliažas.
N.Čanakas ir M.Kiltinavičius.<br>Stopkadrų koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-24 07:32, atnaujinta 2023-04-24 13:44

Tiek Panevėžio klubo strategas Nenadas Čanakas, tiek ir Prienų ekipos treneris Marius Kiltinavičius po mačo buvo itin emocingi.

„Jaučiuosi labai nusivylęs, didžiulė gėda. Gėda kaip treneriui, gėda ir dėl žaidėjų. Nesugebėjau prieiti prie jų, nesugebėjau jiems paaiškinti, kokios tai yra svarbios rungtynės, kaip mes pralaimėjome tai pačiai komandai sausio pabaigoje.

Tai yra mano kaltė, nes viską, ką dariau, dariau ne taip, arba jie tiesiog manęs neklausė. Tai yra tas pats – trenerio kaltė“, – piktu tonu spaudos konferenciją pradėjo N.Čanakas.

Ne ką ramiau buvo ir ant šios kėdės atsisėdus M.Kiltinavičiui, kuris po mačo turėjo priekaištų teisėjams.

„Jei atvirai – jaučiuosi nugalėjęs. Aš peržiūrėjau vaizdo įrašą – teisėjai atėmė iš mūsų pergalę. Buvo akivaizdi pražanga gynyboje, iš viso buvo tris kartus pažeistos taisyklės, iš tų trijų būtų teisėjams užtekę pamatyti vos vieną – būtų taškai su pražanga ir mūsų pergalė.

Aš jums garantuoju.

Aš labai gerbiu trenerį N.Čanaką, ši mano kalba nereiškia nepagarbos jam, bet jei tokioje pat situacijoje būtų atsidūręs „Lietkabelis“, būtų taškai su pražanga. Toks būtų mano komentaras“ – pridūrė jis.

Prienų klubo treneris paliko spaudos konferenciją jai nesibaigus.

„Mes dar tikrai galime iškovoti tas tris pergales, jei teisėjai iš mūsų neatims taško“, – pakildamas nuo savo kėdės rėžė M.Kiltinavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.