EUROLYGA 2023

Vėl nušvilptas Domantas Sabonis atskleidė, ką mano apie sirgalių neapykantą

Dviejų pergalių pranašumą į San Franciske atsivežusi „Sacramento Kings“ ekipa iš jo grįžta tuščiomis. Domanto Sabonio atstovaujamas Sakramento klubas pralaimėjo trečiąsias bei ketvirtąsias serijos rungtynes ir dabar NBA atkrintamųjų serijos kovoje iki keturių pergalių vėl atstatyta lygybė – 2:2.

D.Sabonis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
D.Sabonis.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 24, 2023, 9:20 AM, atnaujinta Apr 24, 2023, 10:57 AM

Ketvirtose serijos rungtynėse „Sacramento Kings“ nusileido „Golden State Warriors“ krepšininkams 125:126.

„Viskas yra gerai. Tai turbūt nėra tas rezultatas, kurio tikėjomės, bet dabar vykstame namo ir visus reikalus turime sutvarkyti ten. Mūsų laukia ilga serija“, – po patirtos nesėkmės kalbėjo lietuvis.

Šioje akistatoje jis per 37 minutes įmetė 14 taškų (7/13) taškų, o prie jų pridėjo 7 atkovotus kamuolius ir 8 rezultatyvius perdavimus.

Rungtynių metu netrūko daug kontaktinių momentų, kurių metu nukentėjo ir pats 26-erių lietuvis. Krepšininkas aikštėje ne kartą turėjo priekaištų rungtynių arbitrams, tačiau pasibaigus mačui pridūrė, kad veltis į papildomas diskusijas buvo klaida.

„Mes negalime švaistyti laiko ginčams su teisėjais. „Warriors“ yra labai greita komanda ir kiekviena sekundė besiginčijant su teisėjais mums neleidžia padėti gintis savo komandos draugams“, – samprotavo D.Sabonis.

San Franciskas aukštaūgį iš Lietuvos sutiko audringu švilpimu – „Golden State Warriors“ sirgaliai taip išreiškė neapykantą D.Saboniui po antrose serijos rungtynėse įvykusio lietuvio konflikto su Draymondu Greenu.

„Aš stengiuosi blokuoti mintis apie tai. Kai rungtyniaujame išvykoje, visada galime to tikėtis. Jie turi puikius sirgalius, o mus tiesiog reikia žaisti savo žaidimą“, – kalbėjo D.Sabonis.

Penktosios serijos rungtynės naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį vyks Sakramente.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.