EUROLYGA 2023

Ž. Obradovičius po įspūdingos pergalės Madride įžvelgė tik vieną gerą žinią

Legendinio Željko Obradovičiaus treniruojamas Belgrado „Partizan“ klubas antradienį pirmose Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėse išvykoje 89:87 įveikė Madrido „Real“ ekipą.

 Ž. Obradovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
 Ž. Obradovičius<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2023, 12:24 PM

Likus rungtyniauti 21 sekundę „Real“ krepšininkai pirmavo 87:86, tačiau paskutinės „Partizan“ atakos metu Kevinas Punteris pataikė tolimą metimą likus žaisti 0,4 sek.

„Pasisekė, kad tai įvyko mūsų naudai. Kevinas atliko metimą ir mes žinome jo kokybę“, – pergalingą epizodą trumpai pakomentavo „Partizan“ vyriausiasis treneris Ž.Obradovičius.

Kur kas kuklesnį biudžetą turintis Serbijos klubas žengė svarbų žingsnį pusfinalio link, kadangi pergalė Madride reiškia, jog tikriausiai dvejos rungtynės bus žaidžiamos Belgrade.

Šį sezoną „Partizan“ namuose iškovojo 12 pergalių iš 17 galimų, o „Štark“ arenoje buvo fiksuojamas didžiausias lankomumas šiame Eurolygos sezone. Į rungtynes vidutiniškai susirinkdavo po 17,723 tūkst. sirgalių.

Būtent tai, kad „Partizan“ turės galimybę namuose sužaisti dvi rungtynes Ž.Obradovičius įvardijo kaip vienintelę pozityvią žinią.

„Tikiu, kad tai buvo geros rungtynės, kur abi komandos turėjo galimybių iškovoti pergalę. Toks yra krepšinis. Esu laimingas, dėl to kaip komanda kovėsi 40 minučių prieš tokią komandą kaip Madrido „Real“.

Turime žaisti tokiame pačiame lygyje, kokiame žaidėme šiandien. Pirmaujame 1:0, dėl to esu laimingas. Tačiau norint žengti toliau reikia 3 pergalių ir niekas dar nesikeičia. Turėsime dvejas rungtynes namuose ir kol kas tai vienintelė pozityvi žinia kol kas“, – kalbėjo Ž.Obradovičius.

Serijoje iki 3 pergalių „Partizan“ pirmauja 1:0. Antrosios rungtynės Madride vyks ketvirtadienį 21 val. 45 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.