EUROLYGA 2023

Pergalę iškovojęs D. Greenas ir toliau neatstoja nuo D. Sabonio: „Praradau didelę pagarbą jam“

Domanto Sabonio ir „Sacramento Kings“ žygis pasibaigė jau NBA Vakarų konferencijos ketvirtfinalyje, o lietuvis susilaukė kritikos iš tiesioginio varžovo.

  D. Sabonis ir D. Greenas<br>AP/Scanpix nuotr.
  D. Sabonis ir D. Greenas<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-01 13:37

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį lemiamose rungtynėse „Golden State Warriors“ išvykoje 120:100 įveikė „Kings“ ekipą ir žengė į kitą etapą.

Nepaisant to, kad D.Sabonio sezonas baigėsi, varžovų žvaigždė Draymondas Greenas savo tinklalaidėje pažėrė kritikos lietuviui.

„Praradau didelę pagarbą Saboniui. Tu nepaspaudi rankos po pralaimėjimo? Aš to negerbiu. Vieną kartą palikau aikštę po to, kai pralaimėjome prieš „Cleveland Cavaliers“.

Tačiau grįžęs į rūbinę pasakiau sau „Tai neatrodo teisinga“. Grįžau į aikštę ir parodžiau visiems pagarbą. Tu pralaimėjimai, susitaikyk su tuo, parodyk savo pagarbą. Tai man pasirodė silpna“, – kalbėjo D.Greenas.

Lrytas.lt primena, kad krepšininkai serijos metu buvo įsivėlė į konfliktą.

Pirmose rungtynės, vykstant vienai iš lemiamų atakų D.Greenas užkritęs ant D.Sabonio ir neleido lietuviui prisijungti prie gynybinės pozicijos.

Tuo tarpu antrose rungtynėse D.Sabonis nukritęs ant žemės užsikabino už D.Greeno kojos. Amerikietis nusprendė savo stiliumi išsivaduoti iš tokių gniaužtų ir užlipęs ant lietuvio krūtinės nuo jos atsispyrė ir nubėgo į puolimą.

Už tokį veiksmą D.Sabonis buvo nubaustas technine pražanga, o D.Greenas buvo išvarytas iš rungtynių ir sulaukė diskvalifikacijos trečiosioms rungtynėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.