EUROLYGA 2023

D. Greeno pagarbą praradęs D. Sabonis sutriko: nežinojo, kaip į tai reaguoti

„Sacramento Kings“ klubo lyderis Domantas Sabonis sureagavo į kandžią „Golden State Warriors“ žaidėjo Draymondo Greeno repliką neva šis nebeturi pagarbos lietuviui.

D. Sabonis ir D. Greenas<br>AP/Scanpix nuotr.
D. Sabonis ir D. Greenas<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2023, 2:05 PM

„Aš nežinau... Po rungtynių, žinote, turiu omenyje... Aš net nežinau, kaip man į tai atsakyti“, – sunkiai žodžius rinko D.Sabonis, kai paprašė pakomentuoti varžovo replikas.

D.Greenas po laimėtos atkrintamųjų serijos 4–3 teigė, kad prarado pasitikėjimą D.Saboniu, kuris nespaudė rankos nugalėjusios ekipos žaidėjams.

„Praradau didelę pagarbą D.Saboniui. Tu nepaspaudi rankos po pralaimėjimo? Aš to negerbiu. Vieną kartą palikau aikštę po to, kai pralaimėjome prieš „Cleveland Cavaliers“.

Tačiau grįžęs į rūbinę pasakiau sau, kad tai neatrodo teisinga. Grįžau į aikštę ir parodžiau visiems pagarbą. Tu pralaimėjimai, susitaikyk su tuo, parodyk savo pagarbą. Tai man pasirodė silpna“, – kalbėjo D.Greenas.

Lrytas.lt primena, kad krepšininkai serijos metu buvo įsivėlė į konfliktą.

Pirmose rungtynės, vykstant vienai iš lemiamų atakų, D.Greenas užkrito ant D.Sabonio ir neleido lietuviui prisijungti prie gynybinės pozicijos.

Tuo tarpu antrose rungtynėse D.Sabonis nukrito ant žemės ir užsikabino už D.Greeno kojos.

Amerikietis nusprendė savo stiliumi išsivaduoti iš tokių gniaužtų ir užlipęs ant lietuvio krūtinės nuo jos atsispyrė bei nubėgo į puolimą.

Už tokį veiksmą D.Sabonis buvo nubaustas technine pražanga, o D.Greenas buvo išvarytas iš rungtynių ir sulaukė diskvalifikacijos trečiosioms rungtynėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.