EUROLYGA 2023

Lietuvos krepšinio rinktinėje – klaustukas ties dar vieno svarbaus žaidėjo pavarde

Lietuvos krepšinio rinktinė šią vasarą pasitiks pasaulio krepšinio čempionato kovas. Nors iki artėjančių pirmenybių lieka dar nemažai laiko, bet jau dabar aiškėja, kad Kazio Maksvyčio kariauna joje gali būti kitokia nei įprastai.

Lietuvos krepšinio rinktinės treneris K.Maksvytis.<br>T.Bauro nuotr.
Lietuvos krepšinio rinktinės treneris K.Maksvytis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2023, 4:41 PM, atnaujinta May 4, 2023, 4:42 PM

Šią savaitę dėl dalyvavimo rinktinės stovykloje neužtikrintumo jau kalbėjo Domantas Sabonis bei „Žalgirio“ kapitonas Edgaras Ulanovas.

Prie šių krepšininkų prisijungė ir kitas žalgirietis Ignas Brazdeikis, kuris naujienų portalo 24sek.lt žurnalistui Rokui Pakėnui patikino, kad šią vasarą norėtų skirti poilsiui.

„Man reikia laiko nusiraminti ir susidėlioti mintis. Tai man buvo labai ilgi krepšinio metai, – R.Pakėnui kalbėjo I.Brazdeikis. – Mano sezonas prasidėjo birželį, kai atvykau į pirmąjį rezervinės rinktinės langą, tuomet vykau į Europos čempionatą, po kurio šokau tiesiai į klubinį sezoną. Man reikia laiko pagalvoti apie žaidimą rinktinėje. Noriu pailsėti ir pažiūrėti, kas iš to išeis.“

Primename, kad I.Brazdeikis Lietuvos krepšinio rinktinėje debiutavo pernai vykusiame Europos krepšinio čempionate ir jame buvo vienas iš komandos vedlių.

Pasaulio krepšinio čempionatas rugpjūčio 25 d. – rugsėjo 10 d. vyks Filipinuose, Japonijoje ir Indonezijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.