EUROLYGA 2023

G. Deckas nepadės „Real“ lemiamame Eurolygos ketvirtfinalio mūšyje prieš „Partizan“

Madrido „Real“ klubas Eurolygos ketvirtfinalio seriją su Belgrado „Partizan“ ekipa turės baigti be vieno savo lyderių Gabrielio Decko. Jam diagnozuotas kojos raiščio trūkis.

G.Deckas ketvirtadienio Eurolygos rungtynėse patyrė kojos traumą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
G.Deckas ketvirtadienio Eurolygos rungtynėse patyrė kojos traumą.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2023, 4:57 PM, atnaujinta May 5, 2023, 4:58 PM

Argentinietis susižeidė ketvirtųjų serijos rungtynių Belgrade metu, kai varžovas Zachas LeDay'us nukrito, o bandydamas išsisukti nuotraumos G.Deckas nevykusiai pastatė koją.

Atlikus tyrimus paaiškėjo, kad krepšininkui įplyšo kairiojo kelio vidinis šoninis raištis. Klubas išplatino pranešimą: „Po šiandien Madrido „Real“ medicinos tarnybos atliktų mūsų žaidėjo Gabrielio Decko tyrimų jam buvo diagnozuotas kairiosios kojos kelio vidinio šoninio raiščio plyšimas. Laukiama tolesnės informacijos“.

Jau aišku, kad jis negalės žaisti lemiamo Eurolygos ketvirtfinalio mačo su Belgrado atstovais. Yra nuomonių, kad krepšininkas galbūt atvyktų į finalo ketvertą Kaune, jei „Real“ į jį prasimuštų.

Ispanų ir serbų komandų tarpusavio akistatoje rezultatas yra 2:2, nors „Partizan“ pirmavo 2:0. Lemiamas mūšis įvyks kitą trečidienį.

Šį sezoną G.Deckas Eurolygoje per 26 minutes pelno 12,3 taško, atkovoja 5,4 kamuolio ir atlieka 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.