EUROLYGA 2023

Pergalės „Partizan“ sirgaliams nepadovanojęs Ž. Obradovičius turėjo jiems vieną pažadą

„Rungtynes nulėmė vienas atkovotas kamuolys. Mes nežaidėme protingai ir turime išsiaiškinti, ką galime pakeisti prieš lemiamas serijos rungtynes“, – po patirtos nesėkmės atsiduso Belgrado „Partizan“ ekipos strategas Željko Obradovičius.

Ž.Obradovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ž.Obradovičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2023, 11:13 AM

Ketvirtadienį jo treniruojama Serbijos ekipa savų žiūrovų akivaizdoje 78:85 turėjo pripažinti Madrido „Real“ krepšininkų pranašumą.

Net dviejų pergalių persvarą prieš Ispanijos čempionus savaitės pradžioje turėjusi „Partizan“ nepasinaudojo galimybe po daugiau nei dešimtmečio sugrįžti į Eurolygos finalinį ketvertą. Belgrado klubas pralaimėjo abu namuose vykusius mačus.

Dabar serijos rezultatas tapo lygus 2:2 ir žūtbūtinės rungtynės bus žaidžiamos Madride.

„Sveikinu „Real“ su iškovota pergale. Mes darėme viską, kovojome, bet to nepakako. Išmetėme net 10 daugiau metimų nei varžovai, bet prametėme laisvi, trūko kantrybės.

Šios rungtynės buvo žaidžiamos itin sunkiomis aplinkybėmis. Todėl noriu padėkoti mūsų sirgaliams, kad nepaisant tragedijos, ir vėl buvo surinkta pilna arena.

Galiu tik prižadėti, kad darysime viską, kad pasiruoštume penktoms serijos rungtynėms Madride“, – pridūrė 63-ejų Ž.Obradovičius.

Penktosios serijos rungtynės Ispanijos sostinėje bus žaidžiamos gegužės 9-ąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.