EUROLYGA 2023

R. Kurtinaitis nutraukė tylą ir pasisakė apie G. Žiemelį: „Buvo mano pažįstamas, bet supratau, kad visai jo nepažinojau“

Kovo pabaigoje iš Alytaus „Wolves“ komandos vyriausiojo trenerio pareigų atleistas Rimas Kurtinaitis nutraukė tylą. 62-ejų krepšinio specialistas portalui 15 min.lt prakalbo apie išsiskyrimą su klubu bei santykius su komandos vadovais.

R.Kurtinaitis (dešinėje) pasisakė apie G.Žiemelį.<br>Lrytas.lt ir LKL nuotr. koliažas.
R.Kurtinaitis (dešinėje) pasisakė apie G.Žiemelį.<br>Lrytas.lt ir LKL nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2023, 9:23 PM, atnaujinta May 8, 2023, 9:54 PM

15min.lt žurnalistui Rokui Pakėnui R.Kurtinaitis atskleidė, kad po išsiskyrimo su „Wolves“ ekipa jis nebendravo nei su Gediminu Žiemeliu, nei su Rimantu Kaukėnu.

„Nekalbėjau ir su Gedu (Gediminu Žiemeliu). Nenoriu nieko kalbėti. Kaip ir buvo mano pažįstamas, bet supratau, kad jo visai nepažinojau. Tik tiek noriu pasakyti. Tai yra jo klubas ir jis elgiasi taip kaip jis nori ir kaip jis mato. Aš nenoriu niekam būti našta. Nenoriu niekam nieko įrodinėti, nes viskas jau įrodyta. Jeigu Gedui ar R.Kaunėnui netiko mūsų darbas, jie pasakė netinka ir aš išėjau. Jie mato ir turi viziją“, – teigė R.Kurtinaitis.

Legendinis Lietuvos krepšininkas pridūrė, kad šią akimirką net nenori pažinoti G.Žiemelio.

„Nepažinojau – buvo gerai, pažinojau – nebuvo blogai, o dabar pažinoti nebenoriu ir gyvenu ne ką blogiau“, – apie vieną iš „Wolves“ vadovų 15min.lt žurnalistui R.Pakėnui atsiliepė Kurtis.

Kovo pabaigoje jį „Wolves“ ekipoje pakeitė Kęstutis Kemzūra.

Jis su Alytaus klubu „Betsafe-LKL“ reguliarųjį sezoną užbaigė trečioje vietoje ir atkrintamosiose varžybose susikaus su Jonavos „CBet“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.