EUROLYGA 2023

Prieš lemiamą Eurolygos mūšį – „Olympiakos“ įspėjimas ir papildomos apsaugos priemonės

Antradienį paaiškės antroji Eurolygos finalinio ketverto dalyvė, ja taps Pirėjo „Olympiakos“ arba Stambulo „Fenerbahce“. Graikijoje vyksiančiose lemiamose serijos rungtynės planuojamas milžiniškas vietinių sirgalių ažiotažas, o tai privertė imtis papildomų saugumo priemonių.

Praėjusiame Eurolygos sezone Pirėjo klubo sirgaliai įsiveržė ant „Taikos ir draugystės“ arenos parketo.<br>Stopkadras.
Praėjusiame Eurolygos sezone Pirėjo klubo sirgaliai įsiveržė ant „Taikos ir draugystės“ arenos parketo.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-09 10:42

Graikijos žiniasklaidoje pranešama, kad norėdama išvengti nesklandumų „Olympiakos“ ekipa aptvers 12 tūkst. žiūrovų talpinančias „Taikos ir draugystės“ arenos tribūnas apsauginiu tinklu.

Tokia praktika Graikijoje yra propaguojama tik vietinių derbių metu.

Tokių apsaugos priemonių Pirėjo klubas nusprendė imtis po praėjusį sezoną regėtos patirties – pernai po pergalės lemiamoje Eurolygos ketvirtfinalio dvikovoje prieš „Monaco“ klubą „Olympiakos“ sirgaliai sulėkė ant „Taikos ir draugystės“ arenos parketo, degino fajerius.

Dėl šios priežasties Graikijos komanda buvo nubausta pinigine bauda ir šį Eurolygos sezoną pradėjo žaisdama tuščioje arenoje.

„Olympiakos“ taip pat paskelbė specialų įspėjimą savo sirgaliams, kuriame reikalavo komandą antradienio rungtynėse palaikyti tik balsais ir jokiu būdu nenaudoti lazerių bei fajerių.

Teigiama, kad akistatą stebės įgalioti Eurolygos pareigūnai, kurie bus pasiruošę fiksuoti kiekvieną incidentą, o tai komandai gali peraugti ir į rimtas nuobaudas kitame sezone.

Penktosios Eurolygos ketvirtfinalio tarp Pirėjo „Olympiakos“ ir Stambulo „Fenerbahce“ ekipų rungtynės bus žaidžiamos antradienį, 21 val. 30 min. Lietuvos laiku.

Primename, kad bilietą į Kaune vyksiantį Eurolygos finalinį ketvertą jau yra nuskynusi „Barcelona“ ekipa. Kiti du finalinio ketverto dalyviai paaiškės trečiadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.