EUROLYGA 2023

Finalo ketvertas Kaune pasižymės išskirtinumu – to Eurolyga nematė jau devynerius metus

Gegužės 19–21 dienomis Kaune vyks Eurolygos finalinio ketverto varžybos. Keturios stipriausios Europos ekipos Nemuno saloje kovos dėl prestižinio turnyro trofėjaus.

Eurolygos finalo ketverte pirmą kartą nuo 2014-ųjų nebus nė vienos Turkijos komandos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Eurolygos finalo ketverte pirmą kartą nuo 2014-ųjų nebus nė vienos Turkijos komandos.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 10, 2023, 10:44 AM, atnaujinta May 14, 2023, 1:35 PM

Dar prieš Eurolygos atkrintamąsias varžybas tapo akivaizdu, kad šiemet Europa turės naujus krepšinio karalius, nes į stipriausiųjų aštuonetą neprasibrovė iki tol du sezonus iš eilės triumfavusi Stambulo „Anadolu Efes“ ekipa.

Finalo ketvertas Kaune taps išskirtiniu, nes pirmą kartą nuo 2014-ųjų Eurolygos stipriausiųjų ketverte krepšinio sirgaliai neišvys nė vieno Turkijos klubo.

Tokį „pasiekimą“ lėmė ir antradienį Graikijoje pasibaigusi ketvirtfinalio serija tarp vietos „Olympiakos“ ir Stambulo „Fenerbahce“ – Turkijos komanda pralaimėjo akistatą 72:84.

Kartu su „Olympiakos“ bilietą į Kaune vyksiantį finalo ketvertą jau turi ir „Barcelona“, kuri ketvirtfinalio serijoje sutriuškino Kauno „Žalgirį“ 3:0.

Kiti du finalo ketverto dalyviai paaiškės trečiadienį vakare – dėl paskutiniųjų bilietų kovos Madrido „Real“ ir Belgrado „Partizan“ bei „Monaco“ ir Tel „Avivo Maccabi“ klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.