EUROLYGA 2023

Pirmasis lietuvis istorijoje – D. Sabonis įtrauktas į simbolinį NBA sezono penketą

Geriausią karjeros sezoną sužaidęs Domantas Sabonis sulaukė asmeninio įvertinimo. 27-erių lietuvis buvo išrinktas į trečiąjį simbolinį NBA penketą – tokio pasiekimo iki tol nebuvo pavykę pasiekti jokiam kitam krepšininkui.

Domantas Sabonis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Domantas Sabonis.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 11, 2023, 7:11 AM

Kartu su D.Sabonio į trečiąjį lygos penketuką taip pat buvo išrinktas ir LeBronas Jamesas, Damianas Lillardas, De'Aaronas Foxas ir Juliusas Randle'as.

Šiame sezone aukštaūgis iš Lietuvos vidutiniškai per dvikovą įmesdavo po 18,9 taško, atkovojo po 12,3 kamuolio ir atlikdavo po 7 rezultatyvius perdavimus.

Į pirmąjį simbolinį lygos penketuką buvo įtraukta Graikijos krepšinio žvaigždė Giannis Antetokounmpo, o šalia jos rikiuojasi Luka Dončičius, Jaysonas Tatumas, Joelis Embiidas ir Shai Gilgeousas-Alexanderis.

Primename, kad D.Sabonio ir jo atstovaujamos „Sacramento Kings“ komandos sezonas jau yra baigtas – atkrintamosiose varžybose „Kings“ 3:4 turėjo pripažinti „Golden State Warriors“ krepšininkų pranašumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.