EUROLYGA 2023

„Grizzlies“ žvaigždė J. Morantas ir vėl įklimpo: žadėjęs, kad „jis ne toks“, vėl puikavosi ginklu

„Memphis Grizzlies“ žvaigždė Ja Morantas ir vėl buv o pagautas bespuikuojantis ginklu. Tai jis padarė tiesioginėje instagramo transliacijoje. Šį kartą krepšininkas automobilyje linksminosi su draugais ir viską filmavęs J.Moranto bičiulis akimirkai parodė „Grizzlies“ gynėją, kuris su malonumu pozavo su ginklu rankoje.

 Ja Morantas vėl įklimpo su vaizdais, kuriuose yra ginklas.<br> lrytas.lt koliažas
 Ja Morantas vėl įklimpo su vaizdais, kuriuose yra ginklas.<br> lrytas.lt koliažas
 Ja Morantas vėl įklimpo su vaizdais, kuriuose yra ginklas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Ja Morantas vėl įklimpo su vaizdais, kuriuose yra ginklas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 14, 2023, 5:29 PM, atnaujinta May 14, 2023, 7:20 PM

Supratęs, kad to daryti nevertėtų, bičiulis telefono kamerą nukreipė į kitą pusę. J.Morantas tuo metu paslėpė kairėje rankoje laikytą ginklą.

J.Morantas sulaukė visuomenės neigiamos reakciją po to, kai kovo mėnesį, būdamas striptizo klube Glendale, Kolorado valstijoje, savo instagramo tiesioginėje transliacijoje demonstravo ginklą.

Vietos valdžios institucijos pradėjo tyrimą, tačiau nepateikė jam kaltinimų dėl galimo nusikaltimo, nes nepakako įrodymų.

NBA lyga už šį poelgį J.Morantui skyrė aštuonerių rungtynių diskvalifikaciją. „Atostogaudamas“ nuo varžybų su „Grizzlies“ komanda J.Morantas privalėjo lankytis persiauklėjimo konsultacijas Floridoje. Norėdamas aptarti „gydymosi procesą“ ir neetišką elgesį, jis buvo net susitikęs su NBA komisaru Adamu Silveriu.

Interviu ESPN žurnalistei Jalen Rose krepšininkas J.Morantas prisipažino padaręs nusižengimą ir neigė, kad yra ginklo, kurį rodė, savininkas.

„Tai ne tas aš, koks esu iš tikrųjų, – tikino J.Morantas interviu. – Netoleruoju to elgesio ir prisiimu visą atsakomybę už savo veiksmus.

Aš padariau klaidą. Aš supratau, kad per šią klaidą susigadinau įvaizdį. Tačiau ateityje ketinu visiems įrodyti, kas iš tikrųjų aš esu. Ir pakeisiu visų nuomone apie save“.

„Grizzlies“ baigė savo sezoną, atkrintamosiose varžybose nusileidę septintąją vietą užėmusiam LeBronui Jamesui ir „Los Angeles Lakers“.

Tačiau jau sekmadienio vakarą klubas pranešė, kad ir vėl suspenduoja J. Morantą ir pradeda vidinį tyrimą. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.