EUROLYGA 2023

Š. Jasikevičiaus pokyčius įžvelgianti „Barcelona“ žvaigždė: „Jis yra kur kas ramesnis“

„Barcelona“ žaidėjas, Eurolygos MVP Nikola Mirotičius yra pasiruošęs lemiamoms kovoms Kaune.

 Nikola Mirotičius<br> Scanpix Baltics/Roko Lukoševičiaus nuotr.
 Nikola Mirotičius<br> Scanpix Baltics/Roko Lukoševičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-16 13:09, atnaujinta 2023-05-16 14:18

Lietuviškosios „Barcelona“ kovoje dėl vietos Eurolygos finale lauks „El Classico“ mūšis prieš karališkąjį Madrido „Real“ klubą.

Vienas naudingiausių Katalonijos klubo žaidėjų N.Mirotičius pasakojo, kad tiek jis, tiek jo komanda yra pasiruošusi finalinėms sezono kovoms.

„Trečiaisiais metais viskas atrodo žymiai geriau, tačiau pamatysime, kaip viskas baigsis, – kalbėjo vienas geriausių Europos krepšininkų. – Aš matau kitokią komandą ir kitokią atmosferą. Žmonės labiau mėgaujasi būdami savimi.“

Prie „Barcelona“ vairo trečią sezoną stovintis Šarūnas Jasikevičius su „Barca“ šturmus trečiąjį finalo ketvertą iš eilės, o praėjusio Eurolygos sezono naudingiausias krepšininkas (MVP) N.Mirotičius išskyrė, kad per šiuos metus Šaras patobulėjo.

„Šaras yra daug reikalaujantis treneris, koks jis ir turėtų būti. Bet treneris taip pat turi žinoti momentus, kai jis turi valdyti komandą, nusiraminti ir paimti viską į savo vadžias. Tai Šaras šiemet daro kur kas geriau. Negana to, šiemet jis kur kas geriau komunikuoja su žaidėjais, kas yra ypač svarbu,“ – pasakojo Eurolygos žvaigždė.

„Jis yra kur kas ramesnis, bet kartu nepraranda tikrojo savęs, – pridėjo N.Mirotičius. – Dabar yra laikas dirbti svarbiausius darbus. Aš tikiu, kad jis (Š.Jasikevičius – aut. past.) padarys viską, kad sezoną baigtume aukščiausia nata.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.