EUROLYGA 2023

„Wolves“ planai: kitą sezoną tikisi dar didesnio biudžeto, bet yra tam tikros sąlygos

„Mums padės, kad būsime Vilniuje“, – apie kitą sezoną prakalbo „Wolves“ ekipos prezidentas Rimantas Kaukėnas, kurio vadovaujamas klubas iš Alytaus persikels į sostinę.

G.Žiemelis ir R.Kaukėnas<br>lrytas.lt koliažas
G.Žiemelis ir R.Kaukėnas<br>lrytas.lt koliažas
„Wolves“ kitą sezoną biudžetu gali pavyti net „Žalgirį“.<br> Lrytas.lt montažas.
„Wolves“ kitą sezoną biudžetu gali pavyti net „Žalgirį“.<br> Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-05-23 13:52, atnaujinta 2023-05-25 10:32

Specialiame interviu Tomui Langviniui „Wolves“ vadovai atskleidė ne vieną pikantišką detalę. T.Langviniui užsiminus, kad ekipos biudžetas kitame sezone gali stipriai paaugti, komandos vadovas Andrius Žiauberis teigė, kad finansiniai komandos pajėgumai priklausys nuo to, kokiame turnyre ekipa žais.

„Sakyčiau, kad biudžeto klausimas kol kas yra ankstyvas. Kitą savaitę susėsime su valdyba, aptarsime visus klausimus, kurie lietė mus praeitą sezoną. Aptarsime klaidas. Biudžeto klausimas labai stipriai priklauso ir nuo to, kuriame turnyre žaisime. Būtent pagal tai komplektuojame komandą. Jei žaisime tik LKL lygoje, bus vienoks biudžetas, jei žaisime europiniame turnyre, natūralu, kad ieškosime galimybių didinti biudžetą“, – svarstė A.Žiauberis.

„Wolves“ debiutinį sezoną pradėjo Alytuje, tačiau jis nebuvo sėkmingas. LKL kovose „vilkai“ krito ketvirtfinalyje, kai serijoje iki dviejų pergalių 0–2 nusileido Jonavos „Cbet“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.