EUROLYGA 2023

Iš nevilties šypsojęsis V. Šeškus gūžčiojo pečiais: „Nežinau, ar mano karjeroje buvo tokios rungtynės“

Alytaus „Wolves“ „Betsafe-LKL“ ketvirtfinalyje patiesusi Jonavos „CBet“ išgyvena sunkesnį laikotarpį. Antradienį Virginijaus Šeškaus auklėtiniai pralaimėjo labai svarbias pusfinalio rungtynes namuose.

V.Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
V.Šeškus.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-05-23 22:30, atnaujinta 2023-05-24 07:04

„CBet“ savų žiūrovų akivaizdoje 67:82 nusileido Vilniaus „Rytui“. Dabar vilniečiai serijoje iki trijų pergalių pirmauja 2:0.

„Šypsausi gal net truputį iš nevilties. Nežinau, ar mano karjeroje buvo tokios rungtynės, kad būtų 10 proc. tritaškiai ir baudos 46 proc.

Vyrams pasakiau – vyrai, praleidžiate galimybę žaisti finale. Nesakau, kad pataikyti 100 proc., bet jūs įsivaizduokit, su tokiu pataikymu mes turėjome rezultatą 69:64...“, – po pralaimėjimo kalbėjo V.Šeškus.

Jo auklėtiniai šiose rungtynėse pasižymėjo itin tragišku taiklumu – „CBet“ tikslą siekė tik 3 iš 28 (11 proc.) tolimi metimai., komanda labai prastai pataikė ir baudas (47 proc.).

„Mums reikia tik pataikyti. Aš nesakau pataikyti 50 proc., bet bent jau 30 proc. – tai jau būtų 15 taškų!“, – po rungtynių riktelėjo V.Šeškus.

Šiose rungtynėse „CBet“ vertėsi be snaiperio M.Laksos.

„Tokia situacija buvo. Jis lyg ir galėjo žaisti, bet pabijojo. Nenorėjome rizikuoti“, – pridūrė „CBet“ strategas.

Po mačo V.Šeškus taip pat žvelgė ir į praėjusį savaitgalį Kaune įvykusį Eurolygos finalą, kuriame pergalę šventė Madrido „Real“. Būtent šios komandos triumfą treneris ir prognozavo.

„Superinis (finalas). Visi nurašinėjo „Real“ senelius, bet tie seneliai ėmė ir padarė. Seneliai komandoje yra gerai – vienas dalykas autoritetas, o kitas dalykas – pas juos paskutiniu momentu niekad nedreba rankos“, – šyptelėjo „CBet“ strategas.

Trečiosios ir galbūt paskutinės pusfinalio rungtynės ketvirtadienį bus žaidžiamos Vilniuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.