EUROLYGA 2023

Po pralaimėjimo – šokiruojanti žinia: L. Jamesas svarsto apie karjeros pabaigą

NBA Vakarų konferencijos finale triuškinantį pralaimėjimą patyręs LeBronas Jamesas nėra užtikrintas dėl savo ateities. Pranešama, kad legendinis krepšininkas svarsto galimybę baigti profesionalo karjerą.

LeBronas Jamesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
LeBronas Jamesas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2023, 8:30 AM, atnaujinta May 23, 2023, 10:13 AM

Apie tai antradienio ryte Lietuvos laiku pranešė žurnalistas Chrisas Haynesas.

Žurnalisto šaltiniai patvirtina, kad 38-erių karalius neskubės priimti spendimo, ar jis norės žaisti savo 21-ąjį NBA sezoną. Krepšininkas vis dar turi dviejų metų galiojantį kontraktą su „Los Angeles Lakers“ klubu.

„Turiu apie daug ką pagalvoti“, – po „sausai“ pralaimėto Vakarų konferencijos finalo kalbėjo L.Jamesas.

2003 metais „Cleveland Cavaliers“ ekipoje karjerą pradėjęs krepšininkas keturis kartus tapo NBA čempionu ir tiek pat kartų iškovojo naudingiausio žaidėjo titulą.

Šiame sezone krepšinio legenda tapo ir pačiu rezultatyviausiu visų laikų NBA reguliariojo sezono žaidėju – aplenkė kitą „Lakers“ legendą Kareemą Abdul-Jabbarą.

Kiek anksčiau L.Jamesas ne kartą yra kalbėjęs apie savo norą žaisti kartu su sūnumi Bronny Jamesu, kuris turėtų būti pakviestas 2024-ųjų NBA naujokų biržoje.

Šiame sezone karalius vidutiniškai per dvikovą įmesdavo po 27,9 taško, atkovodavo po 8,7 kamuolio ir atlikdavo po 6,9 rezultatyvaus perdavimo.

Primename, kad naktį iš pirmadienio į antradienį vykusiose rungtynėse „Nuggets“ išvykoje pranoko Los Andželo klubą 113:111 (28:34, 30:39, 36:16, 19:22). „Lakers“ Vakarų konferencijos finalą iki keturių pergalių pralaimėjo 0:4.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.