EUROLYGA 2023

D. Songailą nustebino kandidato į rinktinę nenoras atvykti į pasiruošimo stovyklą

Laikinasis Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės treneris Darius Songaila liko nustebęs 25-erių Arnolodo Kulbokos sprendimu.

 D. Songaila ir A. Kulboka<br> lrytas.lt koliažas
 D. Songaila ir A. Kulboka<br> lrytas.lt koliažas
Arnoldas Kulboka<br> G. Šiupario nuotr.
Arnoldas Kulboka<br> G. Šiupario nuotr.
D.Songaila<br>M.Patašiaus nuotr.
D.Songaila<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 24, 2023, 4:50 PM, atnaujinta May 24, 2023, 4:56 PM

Iš jaunesnių žaidėjų sudaryta Lietuvos rinktinė liepos 12 dieną susirinks Druskininkuose stovyklose, o vėliau ir sužais trejas draugiškas rungtynes.

Dariaus Songailos vadovaujama komanda nusprendė remtis jaunesniais žaidėjais, kad šiuos išbandytų prieš artėjantį pasaulio čempionatą. Visgi naujasis treneris nustebo sužinojęs, kad Arnoldas Kulboka nedega noru atvykti į stovyklą.

„Kalbėjau su Arnoldu telefonu. Man keista, kad jis nelabai norėjo atvažiuoti į stovyklą ir pasitreniruoti su rinktine. Pažiūrėjus į pagrindinės vyrų rinktinės sąrašą, matome, kad neturime metančių sunkiųjų kraštų.

Yra tas šansas važiuoti į Pasaulio čempionatą, nes kai kurie žaidėjai nevažiuos. Kitais metais bus olimpiada, visi norės dalyvauti joje. A.Kulbokai yra didelis šansas įrodyti, kad yra to lygio žaidėjas ir užsikabinti. Kol kas negavau tikslaus „ne“ ir tikslaus „taip“. Dar negalima sakyti, kad jo nebus, žiūrėsime“, – A.Kulbokos situaciją komentavo D.Songaila.

Šiame Europos taurės sezone Promitėjaus „Patras“ komandoje rungtyniaujantis A.Kulboka fiksavo 14,7 taško, 5,9 atkovoto kamuolio ir 16,8 naudingumo balo vidurkius.

Pirmojo pasirengimo ciklo rinktinės sąrašas: Augustas Marčiulionis, Mantas Rubštavičius, Arnas Beručka, Deividas Sirvydis, Ignas Sargiūnas, Matas Jogėla, Arnoldas Kulboka, Gytis Nemeikša, Dovydas Butka, Lukas Uleckas, Marekas Blaževičius, Ąžuolas Tubelis, Danielius Lavrinovičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.